Večera za 5

Kocka komentirao škicanje s Mirelom: 'To je Diana htjela skrenuti pozornost sa sebe i Denisa'

Diana i Denis ne odustaju od priče kako se između Kocke i Mirele nešto događa, a sve je komentirao i simpatični radijski voditelj.

RTL TV
12.03.2020 14:00

Na sinoćnjoj Mirelinoj večeri puno se pričalo i o ljubavi.

Naime, iako su u početku oni bili "optuženi" da se među njima nešto događa", Diana i Denis odlučili su prebaciti lopticu na Mirelu i Kocku.

Tako su sinoć već na početku krenuli s komentarima kako se Mirela i Kocka škicaju , a Diana je imala puno komentara u vezi toga kako se Kocka posebno sredio za njezinu večeru.

"Počeli su se nešto škicati, Kocka se danas posebno uredio. Tražio je da se presvuče, pitao je nas žene za nekakve savjete. Košulja, friško je ošišan. Mora postojati neki skriveni razlog", kao i uvijek bila je iskrena Diana. Komentari su krenuli i za stolom.

"Si primijetila, Sanja, kako nam se Kocka dotjerao danas?", pitala je Diana, a Sanja se složila. Kad im je Kocka rekao da se svaku večer sredi, gosti se nisu dali te su mu poručili kako je večeras ipak posebno sređen.

"Ovo podbadanje vezano uz Mirelu... Ma dobro, to je malo Diana htjela skrenuti pozornost sa sebe i Denisa", kratko je komentirao Kocka, no Diana je imala odgovor i na to. Što je rekla, saznajteu videu.

Večeras od 20 sati na RTL-u kuha Denis !