Play ponuda
Play ponuda
Zaradio 32 boda

Kocka probio led prvom ovotjednom večerom: 'Teško je svima pogoditi ukus, ali pobjeda mi nije najvažnija'

U ponedjeljak navečer show 'Večera za 5 na selu' preselio se u Bjelovar i okolicu, gdje je prvi domaćin Dražen Kocijan Kocka pripremio kombinaciju podravske, zagorske i bilogorske kuhinje. Gosti su njegovu večeru solidno ocijenili, a domaćin skromno kaže kako mu je najvažnije da se dobro pojede, popije i zabavi.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 9.3.2020. u 21:05
Play ponuda

Dražen Kocijan, poznatiji kao Kocka, skuhao je prvu ovotjednu večeru i tako probio led u bjelovarskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu'. Već na početku večere kazao je kako će dati sve od sebe i napraviti, po njemu, ukusna jela, a ostalo je na gostima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Skuhat ću najbolje što znam pa kako ispadne. Ukusi su različiti i teško je svima pogoditi ukus. Možda će mi dati loše ocjene, ali time se ne zamaram. Bitno mi je da se zabavimo, pojedemo, popijemo i družimo. To je najveća draž u životu, nije bitno samo pobijediti“, najavio je Kocka, koji je u početku imao malu tremu pri dočeku gosti. 

„Nije bio opušten kao na radiju, inače je veseliji, sad ga je bila malo frka“, kazala je Sanja nakon što su popili aperitiv. Zatim je stiglo vrijeme za predjelo, za koje je Dražen ponudio krepku tradicionalnu juhu, koja je svima prijala.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mirisom i izgledom mi je bila privlačna. Juha je po meni bila uspjeh, a to što ne jedem gljive, nije njegov problem“, kazao je Denis, koji je alergičan na gljive i – čokoladu!

Super odrezak bilo je Draženovo glavno jelo, a jednaki takav odrezak pripremao je i na audicijama u sedmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', kada nije uspio proći u daljnje natjecanje. 

„Nikad to još nisam jela, ali bilo je u redu, samo je porcija bila preobilna“, komentirala je Diana

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kocka je za desert poslužio Kockalinu – čokoladni kolač koji Denis nije ni probao: „Čokoladu ne smijem jesti zbog zdravstvenih razloga…“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Cijela večer završila je u veselom tonu tamburaškog sastava, a ekipa je čak i zaplesala za kraj.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Diana je Draženu dala ocjenu 8 jer joj je atmosfera bila odlična, a predjelo ukusno, no kolač joj se nije svidio. Mirela je Kocku nagradila devetkom jer joj se svidjela hrana i atmosfera na večeri, no bile su joj preobilne porcije. Sanja mu je dala ocjenu 8 jer joj se nije svidio desert, a Denis mu je dao ocjenu 7 zbog gljiva u predjelu i čokolade u desertu, koju ne smije jesti. Tako je prvi ovotjedni domaćin zaradio 32 boda.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Malo se jelo, malo se pilo i plesalo i mislim da smo se ugodno družili na prvoj večeri, a netko je trebao probiti led“, zaključio je Kocka,

Sutra kuha Diana, a hoće li ona uspjeti skuhati bolju večeru od radijskog voditelja – pogledajte u utorak u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

Play ponuda

Više s weba