Večera za 5 na selu

Kod Ivane u Kotoribi atmosfera je bila bolja od posluženih jela

Ekipa iz 'Večere za 5 na selu' danas se preselila u Međimurje, gdje je domaćica bila učiteljica matematike Ivana, koja je za goste pripremila predjelo po imenu Medvjedić, glavno jelo Vulkan i desert Kružni isječak.

RTL.hr
06.04.2022 21:20

Okus predjela svima je bio fin, glavno jelo nije baš najbolje prošlo iako je sadržavalo afrodizijak, a kolač od limuna dobro je prošao kod gostiju iako su i za njega imali neke zamjerke. Ivana je osvojila 35 bodova i nije prestigla trenutno vodećeg Matiju.

Ivana Lukša Peranec

Ivana je sa sinom dočekala goste i otkrila im kako je simpatični Vito bio njezin pomagač. Poslije zalogajčića i aperitiva kandidati su sjeli za stol i počeli s predjelom - salatom od tune u obliku medvjedića. Predjelo mi se svidjelo i okusom i izgledom", rekla je Biserka, Sanji je također bilo fino dok je Matiji ipak bilo prejednostavno.

Ivana Lukša Peranec

Red je došao na piletinu u umaku od kamenica s batatom , a dečkima se svidjelo što su dobili malo više afrodizijaka. Nisam baš osjetio kamenice, samo piletinu i batat, koji je dominirao i to mi slatko nije odgovaralo", rekao je Zvonimir, a i Biserka ga nije osjetila, više ju je vuklo na umak od vrhnja za kuhanje. Sanja ne voli batat pa joj se glavno jelo baš i nije svidjelo, ali pohvalila je okus piletine.

Ivana Lukša Peranec

Za desert je Ivana poslužila kolač od limuna . Podsjeća me na kremšnite", rekao je Matija, a domaćica je otkrila da je stavila puding od vanilije. Desert mi je bio osvježavajući, pjenast, bio mi je dobar", rekla je Biserka, a Sanja nastavila: Volim limun, volim kiselkaste stvari..."

Ivana Lukša Peranec

Poslije večere Ivana je zamislila da odigraju tombolu i naglasila im da je svaka dobitna. Nakon zanimljive igre i darivanja uslijedilo je ocjenjivanje; Ivana je dobila devetke od Sanje, Zvonimira i Matije, kojima se nije svidio batat u glavnom jelu, baš kao ni Biserki koja je dala osmicu . Ipak, svi su pohvalili domaćicu koja je cijelu večeru bila jako vesela.

Ivana Lukša Peranec

Sutra kuha računalni tehničar Zvonimir, a kako se snalazi s kuhačom - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.