sastojci za predjelo: maslinovo ulje, luk, češnjak, mrkva, krumpir, buča, goveđa kocka, maslac, sol, papar
Prepržiti luk i češnjak, dodati narezanu mrkvu, krumpir, buču, začiniti i propržiti pet minuta. Dodaje se voda, goveđa kocka, kuha se pola sata dok ne omekša. Procijediti, izblendati i dodavati vodu do željene gustoće. Kuhati još pet minuta i pri kraju dodati maslac.
kruton: na ulju se preprži malo češnjaka i stavi na kruton kruh, preprži se i stavi na juhu s dodatkom peršinova lista.
sastojci za glavno jelo: piletina, maslinovo ulje, tartufata, curry, ružmarin, marelice, peršin, gljive, krumpir
Piletina se dan prije izreže na filete, marinira, dodaju se začini, premaže s tartufatom i poslažu se marelice te se piletina zarola. Kad se ispeče, komadi piletine stavljaju se u prah od peršina.
peršinov prah: krušne mrvice, peršin, sol, maslinovo ulje
Izblenda se i prosije kroz sito. Na ulju gdje se pržila piletina dodaje se žlica brašna, hladna voda, gljive, mješavina začina.
krumpir : na kocke izrezati krumpir, staviti ga kuhati u slanu vodu na osam minuta, izvaditi, procijediti i staviti na papir. Posipati curryjem, staviti ružmarin i začine. Peći nekih 40 minuta.
sastojci za desert: kukuruzna zlijevka, 4 jaja, 2 dl šećera, 2 dl glatkog brašna, 4 dl kukuruznog brašna, 1 dl mlijeka, 1 dl ulja, 1 prašak za pecivo, 300 g mljevenih oraha i maka, 2 kisela vrhnja
Žumanjke izmiksati sa šećerom, postupno dodavati ostale sastojke: mlijeko, ulje, bijelo pa kukuruzno brašno te prašak za pecivo. Od bjelanjaka napraviti čvrsti snijeg koji dodajete u prethodnu masu i lagano miješate s kuhačom. Nemojte miksati, dobivena masa se dijeli na dva dijela. U prvi dio se stavljaju orasi ili mak, jedno vrhnje, zatim drugi dio mase pa gore vrhnje. Pečete do ne porumeni, oko 30 minuta.