Svoje dvadesete iskoristila je za osnivanje obitelji, rođenje kćeri, završavanje fakulteta i pokretanje privatnog biznisa tako da sada se može posvetiti nekim novim stvarima i hobijima. Njeno je ime Petra Katalinić ,dolazi iz Fužina, ima 28 godina, supruga je i majka te voditeljica je obiteljskog pansiona. Kao što je naglasila, voli svoj posao prvenstveno iz razloga jer nijedan dan nije isti, no i ona ima dane kada se zasiti od posla s ljudima. Tada traži saaoću u sobi, peglu i hrpu zgužvane odjeće jer joj to pomaže pri nošenju sa stresnim situacijama. S druge strane, ono malo slobodnog vremena što ima koristi za sviranje saksofona.
Zanimljiv je način na koji je htjela testirati svoju obitelj govori li istinu pa joj je u tome pomogla prijava u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' pomoću koje će saznati je li doista odlična kuharica ili su tamo samo pohvale. Za sebe je rekla kako je zaljubljenica u kuhanje od malih nogu te vjeruje da je njena ljubav prema kuhanju došla s obje strane i svih generacija. Inače, Petrin otac i brat su profesionalni kuhari.
Petra ništa nije prepustila slučaju pa je već ranije zamijesila rezance kako bi bili spremni za večeru. Da ljudi ne bi mislili da je riječ o prikrivanju sastojaka ili načina pripreme, odvažila se te napravila još jedne."Kod rezanca je najvažnije da na 100 grama brašna ide jedno jaje, a sad koliko brašna ide, toliko nam treba jaja", tvrdi Petra koja je naglasila kao tijesto mora odstajati nekih 20 minuta prije nego ga razvaljamo i izrežemo na rezance.
Budući da nije koristila vagu kako bi izmjerila koliko je točno brašna iskoristila, Petra se zagonetno nasmiješila i riješila nedoumicu rekavši: "Od oka!".
Još jedan ovo tjedni kandidat Matija tvrdi kao će mu za ocjenjivanje biti najvažnija atmosfera. "Nije broj jedan, ali samo nek bude jestivo i da se najedemo, ali najveći kriterij će mi biti atmosfera. ako će netko biti nikakav i još k tome atmosfera da bude loša,tu će i takva ocjena biti dobra. Ako će biti dobra atmosfera, nemamo što dalje pričati", rekao je Žagar.