Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Samo zabava

Komičar Vid proputovao cijelu Ameriku: 'Nastupao sam u New Yorku i Los Angelesu kao stand-up komičar''

On piše poeziju, svira gitaru, priprema nastupe stand-up komedije, skejta i kuha! On je Vidmarijo Rašić, svestrani 34-godišnjak iz Pule koji bi se rado okušao i u glumi, a zbog ispunjenja svojih snova tjednima je putovao po svijetu kako bi upoznao neka od najvećih imena stand-up komedije.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
RTL.HR/ 8.6.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Cilj u životu mi je da ljudi za mene kažu – on je smiješan lik! Bavim se stand-upom i proputovao sam pola svijeta obilazeći najbolje stand-up komičare, a bio sam i u najboljim komičarskim klubovima poput 'The Comedy Store' u Kaliforniji“, započinje svoju priču Vidmarijo koji je putovao po cijeloj Americi kako bi izvodio svoje komičarske nastupe u raznim komičarskim klubovima, tzv. 'open mic' nastupi. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U Ameriku sam išao baviti se stand-up komedijom, imao sam ondje preko 60 nastupa, a nastupao sam u New Yorku i u Los Angelesu“, otkriva Vid koji je imao priliku upoznati i neka od najpoznatijih komičara ili mladih nada u usponu, s kojima je i danas u kontaktu te bi se jednog dana rado ondje vratio. Boravak u Americi na Vida je ostavio jak utisak i u kulinarskom smislu jer je ondje kušao razne kalifornijske i havajske specijalitete koje rado priprema kod kuće, a inspirirat će ga i u pripremi današnje 'Večere za 5 na selu'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Vid trenutačno živi u Puli, gdje se također okušava kao komičar, a uz to jako voli voziti skate, kuhati, svirati gitaru, ali i pisati poeziju te razmišlja i o glumačkom iskustvu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prijavio sam se u 'Večeru' zato što želim biti u 'Krv nije voda' i mislim da je ovo prvi pravi korak prema ostvarenju jednog od mojih životnih ciljeva“, ističe Vid pa priznaje tko je zaslužan za njegov originalni 'skejterski' imidž.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kad sam imao deset godina bratić mi je dao skate da se provozam, a tad je bio i Art and Music festival u Puli kraj moje kuće. Kasnije je izašao Tony Hawks Pro Skater i to je sve utjecalo na moj današnji izgled, na muziku koju slušam i na ono čime se bavim u životu. Najveći gušt u skejtanju je pad. Imao sam šest potresa mozga, slomio sam vilicu, slomio sam nos tri puta, slomio sam 16 kosti u desnom stopalu i sve prste lijeve noge“, otkriva Vid koji je uz navedene ozljede imao još mnoge druge, no i dalje uživa u svom hobiju. 

Kakvu će večeru pripremiti komičar Vidmarijo i čime će iznenaditi svoje goste – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ LJUBAV JE NA SELU

Dragana je svestrana žena - majka je, taksistica, a mišiće bilda u teretani: 'Volim direktno, kod mene nema igrica'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba