Večera za 5 na selu

Kontroverzni juneći rep! 'Jeo sam ga sada prvi puta - i više nikada!'

Juneći rep poslužio je Robert Prpić u glavnom jelu tijekom sudjelovanja u 'Večeri za 5 na selu'. Reakcije su bile raznolike, a posebno kritičan bio je Marijo koji tu namirnicu dosad nije jeo

RTL.hr
09.12.2022 12:45

Slikar Robert Prpić u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se nakon što je sakupio veliko kulinarsko iskustvo. Njegova ljubav prema kuhanju počela je, kaže, dok je bio još dječak. Imao je svega desetak godina kada su mu dosadila jela iz majčine kuhinje pa je počeo eksperimentirati u kuhinji te je dosad svašta naučio. Po pobjedu je odlučio ići pripremajući jela koja nisu često na meniju.

Robert je završio turističko-ugostiteljsku školu, no ne radi u struci, već se bavi slikarstvom. Posljednjih godinu dana živi u Puli, gdje je upoznao djevojku Ivu. Goste je, pak, dočekao u naselju Skakavac, gdje njegovi roditelji imaju veliko imanje. Robert je gostima odlučio ponuditi Orgazmični lonac za predjelo, Od glave do repa za glavno jelo, a kao desert ponudio im je jelo Jabuka na dan, doktora van.

Tijekom blagovanja, ekipa je posebno komentirala glavno jelo. Juneći rep intrigirao je kandidate koji su za glavno jelo imali niz pitanja. "To je juneći rep u umaku od crnog vina, s njim sam poslužio domaće njoke", predstavio je Robert glavno jelo i objasnio da voli neobične namirnice. "Izgled glavnog jela u dekoraciji je bio savršen", rekao je Marijo, a s njim su se služili i Kristijan te Marina.

"Meni je ovo, ja to nisam nikad jeo da budem iskren, malo mi je to kiselo", iskreno je Marijo komentirao Robertovo glavno jelo. "Nekako čudno, ja to još nisam probao, možda to tako mora biti", dodao je Robert za stolom. Nije to njegov meni, nije naviknuo, rekao je, na takvo jelo. "Ja sam juneći rep jeo nikada, i sada prvi puta i više nikada", zaključio je Marijo priču o junećem repu.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.