Večera za 5

Kozmetičarka Dubravka: 'Zbog obitelji sam se prijavila u 'Večeru za 5 na selu' - oni obožavaju tu emisiju'

Kozmetičarka Dubravka Rešetar ima 49 godina, vlasnica je salona za njegu lica i tijela, a u slobodno vrijeme opušta se kuhanjem i naglašava kako jako voli peći kolače.

RTL.hr
23.04.2021 18:00
Dubravka Rešetar

Dolazim iz Dubrave Samoborske, po zanimanju sam majstorica kozmetičarka . Imam svoj salon, obučavam i naučnike, zasad ih imam tri, a jedan od njih je i moja kći Sandra, koja ima 17 godina pa se nadam da će se taj obrt nastaviti na istoj adresi", kaže Dubravka i otkriva svoj najdraži hobi.

Dubravka Rešetar

Slobodno vrijeme provodim u vožnji motorom s mužem , nadam se da ćemo i više biti u mogućnosti. Najčešće idemo po šumi, po Žumberku. To je motor za nepristupačne puteve, gdje ne možeš otići s autom, nego je baš fora otići s motorom", kaže simpatična Dubravka i dodaje zašto se odlučila prijaviti u kulinarski show 'Večera za 5 na selu'.

Dubravka Rešetar

Glavni motiv prijave bila je moja obitelj , moji ukućani obožavaju tu emisiju i bili su oduševljeni tom mojom odlukom", s osmijehom kaže.A na pitanje zašto misli da će njezin meni biti pobjednički, kaže: Tko je god je jeo to jelo - nije imao nikakvih zamjerki."

Dubravka Rešetar

Što je Dubravka pripremila za završnicu samoborskog tjedna i hoće li uspjeti skinuti Vanju s trona - ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u!