Večera za 5 na selu

Kristijan o svojoj zaručnici: 'Ludo sam zaljubljen! Upoznali smo se na sezoni prije sedam godina'

Kristijan Miani prije sedam godina slučajno je upoznao Violettu iz Mađarske... Šest godina kasnije su kliknuli, a detalje njihove ljubavi ispričao je tijekom 'Večere za 5 na selu'

RTL.hr
07.12.2022 20:30

Ekonomist Kristijan Miani u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se iz želje da prenese gledateljima svoju pozitivnu narav i dobar duh. Iako je po struci ekonomist, Kristijan ima drugačije životne interese pa trenutno radi na robotima za zavarivanje. Završio je i dva stupnja manualne terapije te školu za aromaterapeuta u masaži. Usto, svira harmoniku, bavi se pjevanjem i pleše latinoameričke plesove! Svestranom Kristijanu i kuhanje je velika ljubav. Kristijan je gostima za predjelo ponudio Goransku bombu, glavno jelo nazvao je Jesenskom čarolijom, a pod nazivom Antifit season gostima je ponudio desert.

Svoju pripravu večere započeo je glavnim jelom, kojem je najviše trebalo da bi se spremilo. Nakon glavnog jela, Kristijan se primio deserta. Dok ga je pripravljao, Kristijan je progovorio o svojoj ljubavnoj vezi s Mađaricom Violettom .

Kristijan Miani

"Zaručen sam i ludo zaljubljen! Sretnica ili ne, to treba pitati nju, ali mislim da joj nije loše sa mnom. Ona je Violetta iz Mađarske, upoznali smo se prije sedam godina, dok sam radio na sezoni u hotelu. Radio sam kao animator, ona je bila gošća i tako smo se upoznali na jednoj od aktivnosti. Kako je teklo upoznavanje tako je ona pokupila moj broj, a da ja nisam ni znao. Nakon toga me dodala na Facebooku i javila mi se, tako smo se povremeno čuli. Ali evo, nakon šest godina, vjerovali ili ne, kliknulo je nekako i to je to. Bilo je to lijepo upoznavanje, tek sada to shvaćam", ispričao je Kristijan.

"Mađarice ne znam kakve su sve, ali moja je posebna. Ona je duševno najbliže mojoj mami, jako jednostavna i neiskvarena osoba. S njom lako nalazim zajednički jezik i to mi najviše odgovara. Jednostavno mi o svemu pričamo, tu nema svađe, inata... Sve ono što u ljubavi nije poželjno, toga kod nas niti nema. Ona je jako dobra cura", dodao je domaćin. Sa svojom zaručnicom i dalje pregovara oko njezinog možebitnog preseljenja u Hrvatsku.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.