Večera za 5

Kuharica Kristina: 'Život na Visu je lijep - ljeta su nam užurbana, zime malo tužnije, ali sve u svemu,...

Kristina Žižić dolazi iz Visa, ima 35 godina, kuharica je po struci i bavi se ugostiteljstvom. Svoje slobodne trenutke najradije provodi s obitelji, no uvijek nađe vremena i za prijatelje i vožnju biciklom.

RTL.hr
30.03.2021 18:00

Svoje slobodne trenutke najradije provodi s obitelji, no uvijek nađe vremena i za prijatelje i vožnju biciklom.

Kristina Žižić

Na Visu živim od rođenja i život na Visu je lijep - ljeta su nam užurbana, zime su malo tužnije, ali sve u svemu, lijepo je i mirno", kaže Kristina čija je kuća na vrhu Visa ili kako ona kaže, na viškom Sljemenu.

Kristina Žižić

U braku sam, majka troje djece, sina i dvije kćeri i s obitelji provodim dosta vremena. Preko ljeta, kad imam vremena, volim iskoristiti sve što je vezano s morem; vožnja kajakom s prijateljima super dođe. Po otoku se vozim biciklom jer je Vis mali, jednostavnije je ići biciklom nego autom. Imamo dosta cesta, uvala...", kaže Kristina i otkriva svoju omiljenu zanimaciju.

Kristina Žižić

U slobodno vrijeme pravim domaće marmelade od šljiva, naranči, likere od rogača, višnje, orahovica..., to volim i to me opušta. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se najviše zbog druženja i nekog novog iskustva. Od sebe očekujem da im se svidi ono što skuham, a od drugih kandidata dobru zabavu i da nam bude lijepo", zaključila je Kristina.

Kristina Žižić

A kako će večeras biti u gostima kod Kristine - ne propustite pogledati od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.