Play ponuda
Play ponuda
Dobila 36 bodova

Kuharica Marija nije ispunila očekivanja pa zaradila prvu osmicu u tjednu: 'Možda se zeznula s tim eksperimentiranjem'

U četvrtak navečer ekipa 'Večere za 5 na selu' okupila se u Samoboru kod simpatične Marije Noršić, inače kuharice po struci pa su gosti bili nešto stroži u ocjenjivanju i komentarima.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 22.4.2021. u 21:05
Play ponuda

Mlada i vesela Marija Noršić dočekala je nasmijano svoje goste koji su cijeli dan razmišljali o tome što će im ponuditi ova profesionalna kuharica. Iako su svi pohvalili aperitiv, komentari o jelu su krenuli čim su se smjestili za stol.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaćica Marija ponudila je toplo-hladnu salatu s tjesteninom i piletinom koju je radila po prvi put pa je kroz razgovor spomenula da je to njezin eksperiment. 

„Ako ona misli da je izmislila recept, u redu. Ja nisam preveliki fan toga, ali bilo je dobro“, komentirala je Dubravka njezino predjelo koje nije bilo po volji ni Mariji B. dok su Marko i Vanja bili dosta zadovoljni: „Jednostavno, ukusno i osvježavajuće!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo Marija im je pripremila svinjski lungić s kulenom i sirom te pečeni krumpir, što se opet najviše svidjelo Vanji: „Glavno jelo mi je bilo mrak, meso je bilo jako fino.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Marija nije ispunila moja očekivanja, možda se zeznula s tim eksperimentiranjem“, kazala je Dubravka na dosadašnje sljedove, a onda je stigao desert – torta od naranče i čokolade.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Okus torte mi je bio fini, ali bila mi je malo zasitna“, kazala je Marija B. nakon čega su uslijedili pokloni, a onda i neobično te vrlo originalno iznenađenje – Princ Fašnik! Ekipa se za kraj dobro nasmijala uz njegove šale, a onda je došao red na ozbiljne komentare i ocjene.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Vanja je Mariji dala desetku, jer joj je hrana bila ukusna, a atmosfera – super. Marko joj je dao ocjenu 9 jer muje nedostajala salata u glavnom jelu, baš kao i Dubravka, dok ju je Marija B. ocijenila najnižom ocjenom dosad u ovom tjednu – osmicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

„Malo sam više očekivala od hladne salate i zamotanog lungića. Nedostajala mi je salata i krumpir nije bio začinjen“, rekla je kratko pa je tako Marija N. osvojila ukupno 36 bodova, što nije dovoljno za pobjedu.

Sutra kuha Dubravka od koje također svi puno očekuju jer je smatraju najiskusnijom kuharicom tjedna, a hoće li ona opravdati očekivanja i tko će pobijediti – pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba