Večera za 5 na selu

Kulinarsko-ugostiteljska avantura poznata kao 'Večera za 5 na selu' seli se u Dalmaciju!

Petero novih kandidata iz Splita i okolice jedva čeka pokazati što znaju u kuhinji i kakvi su domaćini u društvu potpunih stranaca!

RTL.hr
02.10.2022 10:30

Najuspješniji među njima u petak će osvojiti 5000 kuna dok će oni malo manje spretni osvojiti po 1000 kuna, a oni su domaćica Marina, umirovljenik Luka, poduzetnica Ivana, još jedna Ivana, po zanimanju magistra forenzike, te dočasnik u mirovini Jerko.

MARINA TOMAŠ (59)

Marina Tomaš

Domaćica Marija Tomaš dolazi iz Kaštel Lukšića, rođena je u Bosni i Hercegovini i svi je zovu Marina! U 'Večeru za 5 na selu' prijavila ju je sestra, a Marina se veseli upoznavanju novih ljudi, druženju i zanimljivom iskustvu. Za sebe kaže da je obiteljska žena te komunikativna i vesela osoba kojoj je bitna tradicija. Marina najčešće priprema dalmatinska jela, a najviše voli jesti pašticadu i salatu od hobotnice. Smatra da dobro kuha jer dobiva komplimente za svoja jela, a svojom manom smatra to što ne promisli dovoljno kod kuhanja.

LUKA RAĐA (68)

Luka Rađa

Umirovljenik Luka Rađa dolazi iz naselja Donje Ogorje iz općine Muć, a prije mirovine radio je kao pomorac na remorkeru. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zbog zabave, voli kuhati, a želi i promovirati svoje mjesto koje trenutačno ima samo 18 kuća! Za sebe kaže da je jako vedar i optimističan čovjek koji sada živi pravi seoski život uz svoje kokoši, mali voćnjak i vrt. Voli tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, a omiljena su mu jela gradele, meso na lešo, razna rižota i janjetina na ražnju.

IVANA KURTOVIĆ (44)

Ivana Kurtović

Iz Solina dolazi poduzetnica Ivana Kurtović koja se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila zbog dobre zabave, druženja, novih poznanstava i zanimljivog iskustva, a za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba kojoj nikad nije dosadno u životu. Osim kuhanja, u slobodno vrijeme voli otići na trening, planinarenje i, naravno, kupanje. Ivana preferira mediteransku kuhinju, no voli kuhati sve. Omiljeno joj je jelo rižoto od škampi, smatra da jako dobro kuha i da nema mama kad je o pripremi jela riječ.

IVANA ĆULUM (27)

Ivana Ćulum

Ivana Ćulum dolazi iz Splita, a za sebe kaže da je vesela, komunikativna i energična djevojka. Gledateljima je poznata iz emisije 'Ljubav je na selu', gdje je bila u potrazi sa srodnom dušom, a iskreno kaže kako voli biti na televiziji i upoznavati nove ljude, što je i bio jedan od razloga njezine prijave u 'Večeru za 5 na selu'. Iako je po struci magistra forenzike, ne može pronaći posao u struci pa radi u pekari i pere suđe po restoranima dok u slobodno vrijeme uživa u šetnjama i druženju s prijateljima.

JERKO ODŽAK (49)

Jerko Odžak

Iz Hrvaca dolazi dočasnik u mirovini Jerko Odžak, koji se bavi agroturizmom. Jerko vodi veoma zanimljiv i dinamičan život, a osnivač je paragliding kluba pored Sinja te učitelj letenja. Kaže kako preferira sportski način života i zdravu prehranu, a sebe opisuje kao otvorenu, pozitivnu, spontanu i komunikativnu osobu. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije kako bi skrenuo pozornost na proizvodnju domaće hrane.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.