Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Lidija je spremna za večeru: 'Kad u selu imamo Gruntovčanijadu, kuham i za 300 ljudi!'

Drugi je dan 'Večere za 5 na selu' u Podravini, a večeras će se gledateljima predstaviti 57-godišnja Lidija Dombaj iz mjesta Sigetec.

Image
RTL.hr/ 17.5.2022. u 9:45
Play ponuda

Potraga za najboljom domaćicom u Podravini, odnosno u okolici Koprivnice i Đurđevca se nastavlja, a današnja domaćica je, kako ističe, prava seoska žena i iskusna domaćica Lidija.

Image
Foto:
Image

„Lidija je pravi primjer podravske kuharice, iskoristila je znanje mame i bake, oplemenila ga kroz brojna druženja s drugim ženama koje njeguju podravsku tradiciju i delicije“, kazala je Jadranka, inače Lidijina prijateljica, koja ne sumnja da ih večeras očekuje ukusna i tradicionalna gozba. Osim toga, mjesto Sigetec pokraj Koprivnice, gdje će domaćica ugostiti društvo, poznato je po snimanju popularne serije 'Gruntovčani', a ondje se svake godine organizira zanimljiva istoimena manifestacija.

Image
Foto:
Image

„Kad u selu imamo Gruntovčanijadu, zna biti i do 300 ljudi pa za njih kuhamo domaća jela“, ističe Lidija koja je uvijek zadužena za hranu, pa će joj priprema večere za pet osoba sigurno biti lak zadatak. Koje će podravske delicije Lidija pripremiti i kako će je djevojke ocijeniti – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba