Play ponuda
Play ponuda
PONOSNA ZAGORKA

Ljubica: 'Ja sam domaćica i uvijek sam radila doma na gruntu'

Ljubica dolazi iz Donje Šemnice u Krapinsko-zagorskoj županiji kaže da su njezina svakodnevica rad u polju i sa životinjama svakodnevica. Ima tri kćeri, tri zeta i devetero unučadi, no najviše joj pomažu unučice koje žive u njezinu susjedstvu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 15.7.2019. u 13:00
Play ponuda

„Ja sam domaćica i uvijek sam radila doma na gruntu, kako bi rekli Zagorci. U slobodno vrijeme bavim se vrtom, imam puno cvijeća, radimo malo poljoprivrede, hranimo životinje, imamo sve za sebe“, kaže Ljubica koja jako voli svoje životinje, a posebno ovcu Violetu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kad mi dođu unuke, žele odmah vidjeti ovce Violetu i Beti. Violeta je draga ovčica, draga životinjica, ona je najviše umiljata i stvarno samo što ne govori“, kaže domaćica koja ne taji da su joj najveća i najdraža pomoć njezine unučice koje žive u susjedstvu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Blizu mene živi jedna kći. Imam svekrvu i muža i dvije unučice koje mi uvijek pomažu. One su odmah kuća ispred mene i stalno su kod mene, pomažu mi hraniti životinje i sve što trebam napraviti u kući, stvarno su dobre“, kaže ponosna baka devetero unučadi i otkriva zašto se prijavila u show „Večera za 5 na selu.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prijavila sam se zato što sam željela pokazati zagorski kraj i domaću hranu koju su jeli naši stari, djedovi i bake i mi. A što se tiče pobjede, neka pobijedi najbolji i neka mu bude sa srećom“, zaključila je Ljubica, koja se može pohvaliti i da je članica vatrogasnog društva. 

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do petka u 21 sat samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba