Play ponuda
Play ponuda
TRENUTAK ZA PAMĆENJE

Ljubica je ganuta što je Mladen pobijedio: 'Jednoglasno su to odlučili i hvala im na tome', njemu treba podrška'

Prije nego što su ostali kandidati došli u Červare i prije nego što su kušali Mladenovu tradicionalnu večeru, simpatični Istranin iskreno je objasnio što je njemu važnije od pobjede u showu 'Večera za 5 na selu'.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 19.9.2020. u 14:00
Play ponuda

Meni nije toliko bitna pobjeda, meni je bitno da se družim i da imam dobro društvo za stalno. I da se sjećamo jedan drugoga, da se čujemo i da nismo 'divlji' - kad se negdje sastanemo u gradu, da možemo otići na kavu“, rekao je Mladen. A na kraju ovotjednog druženja Ljubica, koju je upoznao u emisiji 'Ljubav je na selu', i on imali isti broj bodova pa kada su ostali kandidati jednoglasno odlučili da ipak on više zaslužuje pobjedu, nije mogao suspregnuti suze. Baš kao ni Ljubica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Jako vam zahvaljujem. Od srca. Prezadovoljan sam“, rekao je, a potom su mu svi čestitali. „Nije bilo upitno nakon ove večere“, komentirao je Robert, a Ljubica kroz suze dodala: „Jednoglasno su odlučili da se Mladenu da glavna nagrada. Da mu se da malo snage, volje za život... Baš im hvala na tome. Njemu treba podrška.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati - samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba