Večera za 5

Ljubica je ganuta što je Mladen pobijedio: 'Jednoglasno su to odlučili i hvala im na tome', njemu treba...

Prije nego što su ostali kandidati došli u Červare i prije nego što su kušali Mladenovu tradicionalnu večeru, simpatični Istranin iskreno je objasnio što je njemu važnije od pobjede u showu 'Večera za 5 na selu'.

RTL.hr
19.09.2020 14:00

Meni nije toliko bitna pobjeda, meni je bitno da se družim i da imam dobro društvo za stalno. I da se sjećamo jedan drugoga, da se čujemo i da nismo 'divlji' - kad se negdje sastanemo u gradu, da možemo otići na kavu", rekao je Mladen. A na kraju ovotjednog druženja Ljubica, koju je upoznao u emisiji 'Ljubav je na selu', i on imali isti broj bodova pa kada su ostali kandidati jednoglasno odlučili da ipak on više zaslužuje pobjedu, nije mogao suspregnuti suze. Baš kao ni Ljubica.

Mladen Vidulin

Jako vam zahvaljujem. Od srca. Prezadovoljan sam", rekao je, a potom su mu svi čestitali. Nije bilo upitno nakon ove večere", komentirao je Robert, a Ljubica kroz suze dodala: Jednoglasno su odlučili da se Mladenu da glavna nagrada. Da mu se da malo snage, volje za život... Baš im hvala na tome. Njemu treba podrška."

Ljubica Pucić

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati - samo na RTL-u!