Večera za 5 na selu

'Ljudi, pa tko ne voli svinjetinu?' Gordanin popis namirnica izazvao razne reakcije

Gordana Kaurić otvorila je ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'. Prehrambena radnica u emisiju se prijavila zbog druženja više negoli zbog hrane, no to je neće spriječiti u namjeri da posluži ukusnu večeru.

RTL.hr
08.05.2023 10:30

Gordana Kaurić iz Dugog Sela otvara ovotjednu 'Večeru za 5 na selu' . Po zanimanju je Gordana prehrambena radnica, no ima svoj obrt - praonicu i glačaonicu rublja. Slobodno vrijeme provodi s obitelji, djecom i kućnim ljubimcima. Opisuje se druželjubivom i veselom te tvrdi da se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila više zbog druženja negoli kuhanja.

Obožavateljica je tjestenine i umaka te obožava domaću kuhinju. Na popisu namirnica za Gordaninu večeru našli su se tako paprika, masline, svinjetina, krumpir, šampinjoni, mascarpone i šumsko voće, a od kojih je odlučila spraviti ukusnu večeru uz veselo druženje.

Večera za 5 na selu - Gordana Kaurić

"Jedino što mi se ovdje ne sviđa je svinjetina", rekla je maturantica Ana. "Ljudi, pa tko ne voli svinjetinu? Mogu ju pojesti, ali ako je dobro začinjena", zapitao se s druge strane pjevač i veterinarski tehničar Mario. Knjigovotkinja Aleksandra poručila je da voli paprike - posebno kad su pečene, a Dean nije obožavatelj maslina. "Krumpir volim pripremati kao pire. Šumsko voće obožavam", dodao je Dean.

Hoće li Gordanina večera dobro sjesti protukandidatima i kako će se ona snaći u 'Večeri za 5 na selu', pogledajte od 20.15 sati na RTL-u. Emisiju možete gledati i na PLAYU .