Play ponuda
Play ponuda
ANKETA

Lome se koplja oko vječnog pitanja: Kandidati 'Večere za 5 na selu' o tome je li prednost kuhati prva

O tri kandidatkinje, od kojih je jedna domaćica, čak dvije smatraju kako je Jasmina u nepovoljnoj situaciji jer kuha prva u ovotjednom izdanju 'Večere za 5 na selu'

RTL.hr/ 1.11.2022. u 16:30
Play ponuda

Iz mjesta Čovac u koje se doselila prije tri godine, dolazi Jasmina Čizmadija sa svojih 28 godina i strukom upravne referentice. Ipak, nije se posvetila tome već svojoj trojici sinova i suprugu te radu na OPG-u koji joj oduzima skoro čitavo slobodno vrijeme koje ima, ali joj, priznaje, nije teško brinuti se o svemu.

U RTL-ov kulinarsku emisiju 'Večera za 5 na selu' se ponajprije javila jer je, kako kaže, ekstrovertirana osoba koja voli društvo. Pobjeda joj nije bitna, ali je naglasila kako ne bi voljela biti zadnja. što se tiče njezinih kulinarskih vještina, najčešće kuha juhe i mesna jela, a obožava jesti variva te uživa u domaćoj slavonskoj tradicionalnoj kuhinji.

"Smatram da ću uspjeti dočarati, na tom svom meniju koji sam pripremila, ono što se zapravo jede u Slavoniji, a to je domaća hrana prije svega. Devedeset posto stvari koje će se večeras moći vidjeti na našem stolu iz našeg je uzgoja ili uzgoja nekih naših prijatelja", izjavila je Jasmina koja je ovim putem otkrila zašto se uopće prijavila u show.

Ako se pita Jasminu je li prednost ili nedostatak kuhati kao prva ovotjedna kandidatkinja, pojasnila je sljedeće: "Dosta je posla, nestrpljiva sam i mislim da je to prednost jer kad taj svoj dio posla obavim, onda sam s tim gotova i mirna i preostala četiri dana mogu mirno sjediti i uživati na večerama kod drugih kandidata".

"Kuhanje ponedjeljkom je za mene najgori dan. Za mene to nije prednost", našalila se Marijana.

"Kuhanje ponedjeljkom je nedostatak jer ne znaš tko ti dolazi na večeru", misli Anita.

Jasmina nije skrivala svoja očekivanja kada je riječ o gostima. "Voljela bih prije svega da svi budu onako prijateljski raspoloženi te da se ne osjećaju nikakve tenzije. Neka bude samo dobra atmosfera. Bilo bi dobro kada mi ne bi uputili puno kritika, to bi isto bilo dobro, ali što je, tu je", zaključila je domaćica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba