Play ponuda
Play ponuda
divni su

Lorella i njezin sin Matteo nezaustavljivi su duo: 'Predavala sam mu politiku i ekonomiju!'

Lorella je jako ponosna na svoje sinove Mattea i Lucu, a posebno je sretna što njezini dečki sjajno znaju kuhati

RTL.hr/ 17.12.2022. u 7:00
Play ponuda

Profesorica Lorella Moscarda posljednja je koja je ugostila kandidate ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. Simpatična Lorella prijavila se u 'Večeru za 5 na selu' zbog zabave i novog iskustva. "Ja sam presretna žena! Neću odati recept, neka to bude samo za mene, neke tajne moraju ostati samo moje, ne treba sve podijeliti s drugima. Ja sam majka, žena, baka, profesorica i poslovna žena! Zbog svega što sam doživjela, mogu reći da je moj život bajka. Usto, okružena sam mušketirima i prema meni se ponašaju kao prema princezi", otkrila je ponosna baka dvojice unuka prije negoli se bacila na pripravu večere.

Gostima je, između ostalog, odlučila pripremiti divlju svinju u umaku - i to prema receptu svog sina. No, nije to sve - Lorella je gostima za predjelo odlučila poslužiti Okuse jeseni, glavno jelo nazvala je In vino veritas, a za desert je Lorella gostima pružila jedan Dolce abbraccio! Pripravu svoje večere Lorella je započela desertom. Talijanska poslastica - Panna cotta, prvo je što je profesorica ekonomije odlučila spraviti. Nakon što je završila s desertom, u pomoć je pozvala svog sina Mattea! Sin joj je, naime, pomogao s pripravom divlje svinje. Budući da se radi o njegovom receptu, ne čudi što se onda našao majci u pomoći.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

"Radit ćemo divlju svinju prema receptu moga sina. Budući da je njegova receptura, doći će mi u pomoć", ispričala je Lorella. Tijekom pripreme glavnog jela, Matteo je otkrio da je njegova mama u poslu baš stroga! "Na poslu je jako stroga, učenici je se baš boje i kažu da je baš najgora, ljudi bježe iz škole kad imaju sat ekonomije", našalio se Matteo pa dodao da mu je majka bila profesorica. "Njemu sam predavala politiku i ekonomiju i kad sam trebala ispitivati razred, takav je Matteo, digne ruku i kažem ja: 'Da, izvoli Matteo?', a on me pita: 'Da vas pitam, trebam li vas zvati mama ili profesorice', kroz smijeh je ispričala mama i dodala da joj se čini da je sin Luca možda malo ozbiljniji od Mattea.

"Obojica su prva liga. Nekad je u Istri bila sramota da muškarci kuhaju, a oni znaju jako dobro kuhati", ponosna je Lorella.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba