Play ponuda
Play ponuda
simpatična profesorica

Lorella je cijeli život okružena muškarcima: 'Bila sam jedina cura u razredu pa sam naučila nogomet umjesto p...

Profesorica Lorella Moscarda posljednja je ugostila kandidate u 'Večeri za 5 na selu' . Ispričala je tijekom pripreme jela ponešto i o sebi

RTL.hr/ 16.12.2022. u 20:30
Play ponuda

Profesorica Lorella Moscarda posljednja je koja je ugostila kandidate ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. Simpatična Lorella prijavila se u 'Večeru za 5 na selu' zbog zabave i novog iskustva. "Ja sam presretna žena! Neću odati recept, neka to bude samo za mene, neke tajne moraju ostati samo moje, ne treba sve podijeliti s drugima. Ja sam majka, žena, baka, profesorica i poslovna žena! Zbog svega što sam doživjela, mogu reći da je moj život bajka. Usto, okružena sam mušketirima i prema meni se ponašaju kao prema princezi", otkrila je ponosna baka dvojice unuka prije negoli se bacila na pripravu večere.

Gostima je, između ostalog, odlučila pripremiti divlju svinju u umaku - i to prema receptu svog sina. No, nije to sve - Lorella je gostima za predjelo odlučila poslužiti Okuse jeseni, glavno jelo nazvala je In vino veritas, a za desert je Lorella gostima pružila jedan Dolce abbraccio! Pripavu svoje večere Lorella je započela desertom. Talijanska poslastica - Panna cotta, prvo je što je profesorica ekonomije odlučila spraviti.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Dok je kuhala slasticu, Lorella je ispričala kako živi okružena muškarcima. Uz supruga i dvojicu sinova, Lorella se osjeća kao princeza, a tako joj je, izgleda, otkako je bila djevojčica. "Život sa muškarcima ili sa ženama? Oduvijek sam bila u društvu samo sa muškarcima. Osnovnu školu sam bila jedina žena u razredu, bila sam samo s muškarcima. Razrednik mi je bio muško i tako sam ja naučila igrati nogomet umjesto plesati. Dan danas kad su neke dobre utakmice ili kad igra Hrvatska, ja ću prva gledati utakmicu umjesto nekog filma", ispričala je Lorella. Muž i ona, dodala je, ne svađaju se oko ekipa za koje navijaju!

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba