Večera za 5 na selu

Lorena obožava kuhati, dizati utege, ali i plesati: 'Baka me prvi put odvela u disko i tamo me je...

Najmlađa ovotjedna natjecateljica 'Večere za 5 na selu' iz Vukovara i okolice Lorena Matin ima 23 godine i vjeruje u svoje kulinarske sposobnosti, a u show ju je prijavila – mama.

RTL.hr
23.11.2021 18:00

Simpatična Lorena rođena je u Zaboku, no u Vukovaru živi već 22 godine. Po zanimanju je hotelijersko-turistička tehničarka koja obožava kuhati, ali i plesati te joj je to oduvijek bio najdraži hobi.

Večera za 5 na selu, Lorena Matin

Volim plesati i plešem odmalena. Ljubav prema plesu se rodila u ranim danima kad me baka prvi put odvela u disko i tamo me je ponijela glazba. Taj dan je bilo i natjecanje u plesu, a ja to nisam znala i na kraju sam pobijedila, imala sam samo tri godine i sve sam ih pobijedila!" ističe Lorena te nastavlja: Posljednjih pet do šest godina ne plešem zbog ozljede na koljenu koju sam dobila nakon natjecanja u dizanju utega, s čim sam se bavila jedno dvije i pol godine."

Večera za 5 na selu, Lorena Matin

Upravo na jednom od natjecanja za dizanje utega Lorena je upoznala i svog sadašnjeg dečka s kojim je u vezi već šest godina: On je mene osvojio. Bio je najjači na natjecanju u dizanju utega i mene je to osvojilo. Uvijek sam htjela dečka koji me može podići, pošto sam ja krupna, a ako me može podići - onda je moj!" kroz smijeh je priznala Lorena je istaknula da je prvo pitanje koje joj je uputio bilo -zna li kuhati. A da Lorena zna čak jako dobro kuhati, smatra i njezina mama koja ju je prijavila u show.

Večera za 5 na selu, Lorena

Mama me nagovorila na 'Večeru za 5 na selu' jer smatra da znam kuhati i da dobro kuham, a od nje sam i naučila puno. Na sudjelovanje gledam kao na neko novo iskustvo, nova poznanstva, a vidjet ćemo kako će ispasti", kaže današnja domaćica koja se dobro uklopila u društvo: Ekipa je super, vesela je, vole puno pričati, puno se zezati i puni su života."

Kako će proći Lorenina večera i koje će ocjene dobiti najmlađa ovotjedna domaćica – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!