Play ponuda
Play ponuda
STARI PRIJATELJI

Lucija i Igor progovorili o poznanstvu: 'Dok smo bili mlađi, družili smo se i izlazili, praktički smo generac...

Ekonomistica i serviser dugo se poznaju, nekad su izlazili, a danas kuhaju u 'Večeri za 5 na selu'. Kažu da na njih i njihovo ocjenjivanje ne utječe činjenica da se znaju otprije.

RTL.hr/ 2.5.2023. u 21:00
Play ponuda

Karlovčanka Lucija Janjanin je mlada ekonomistica koja trenutno radi kao knjigovotkinja i jako voli kuhanje zbog čega se i prijavila u 'Večeru za 5 na selu'. Osim toga, u emisiju se prijavila kako bi stekla novo iskustvo i upoznala nove prijatelje. Za sebe kaže da je otvorena, direktna, iskrena, a ponekad i brzopleta. Ima dvoje male djece koja su joj sve na svijetu, a u slobodno vrijeme druži se s prijateljima i provodi vrijeme u prirodi.

Iako je otkriveno kod Igora da se Lucija i on znaju otprije, na ocjene to neće utjecati. "Za goste sam spremna, jedva čekam da se sjednemo družiti, ekipa mi je odlična, drago mi je što Igora znam otprije, dok smo bili mlađi družili smo se i izlazili zajedno, generacija smo praktički, ovo je mali grad i svi se znaju", jasna je bila Lucija.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

"Dogovora neće biti, s moje strane ne, a koliko poznajem Igora - ni s njegove. Mislim da ova ekipa nije došla sa takvom namjerom, barem koliko sam ih ja dosad prosudila. Mislim da nitko nema takve namjere", zaključila je. I Igor se složio da poznanstvo neće utjecati na atmosferu i mišljenje drugih o međusobnom dogovaranju.

A kako će se snaći u 'Večeri za 5 na selu', gledajte svakim radnim danom od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

Play ponuda

Više s weba