Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Maja priprema veliko iznenađenje za goste: 'Predjelo će morati sami ispeći, kod mene apsolutno ništa nije klasično'

Prvi put u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' gosti će trebati sami ispeći meso koje će im domaćica poslužiti za predjelo, a mesa će biti čak i u desertu!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 9.9.2020. u 10:00
Play ponuda

Nastavnica matematike, poduzetnica i bivša misica Maja Curavić večeras će ugostiti ekipu showa 'Večera za 5 na selu' u svom domu u Brodarici pokraj Šibenika. Maja se, uz ostalo, bavi i prodajom mesa pa će na svojoj večeri ekipi pokazati koliko se razumije u njegovu pripremu. Za tu prigodu osmislila je i prikladan mesni jelovnik, a mesa će biti od predjela do deserta! No to nije jedino iznenađenje u večeri.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ja ću napraviti samo prilog, a predjelo će morati sami napraviti. Neću puno govoriti jer će i oni sami biti iznenađeni kad pred njih stavim sirovi komad mesa i roštilj. Morat će sami grilati! Kod mene apsolutno ništa klasično večeras!“ najavljuje domaćica Maja koja će večeru poslužiti u ležernom stilu na lounge terasi.

Hoće li se Majini noviteti svidjeti gostima koji vole tradiciju i kako će ocijeniti njezina jela - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba