Večera za 5 na selu

Maja pripremila obilna umjetnička (d)jela na tanjuru: 'Baš sam se nakrkao kao krkan!'

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila svestrana Maja Panić Hrlle iz Zagreba koja je svojim jestivim 'kreacijama' iznenadila goste i obilnim ih porcijama pošteno najela.

RTL.hr
28.10.2021 21:23

Umjetnica Maja ljubazno je dočekala svoje goste u svom šarenom domu, gdje im je ponudila aperitiv, a ekipa je primijetila kako se domaćica prigodno uredila za večeru: Maja je bila baš lijepo sređena", kazala je Sena . Nakon dočeka Maja je poslužila predjelo zanimljivog imena i dekoracije – Lopovsku salatu.

Večera za 5 na selu, Maja

Kad je Maja servirala predjelo izgledalo je jeftino i plastično, ali kad sam krenuo s kušanjem bilo je obilato, ljuto i ukusno. Bilo je tako fino da sam uzeo i Majinu posudicu", komentirao je Aleksandar , a Željko je rekao: Okus predjela je začuđujuće dobar!"

Večera za 5 na selu, Maja

Za glavno jelo Maja je skuhala čak dva jela jer je htjela udovoljiti svim gostima i njihovim ukusima. Tako je pripremila Zagrebački lonac – dimljena rebarca s povrćem na žlicu" te piletinu s rižom u bijelom umaku.

Večera za 5 na selu, Maja

Dva glavna jela, ogromne porcije, previše je to bilo", kazao je Ivan kojem je jušno jelo bilo bolje, kao i svima ostalima: Rebarca s povrćem jako fino, a riža i meso mi je bilo presuho i suvišno, neću to komentirati." Majin lonac Aleksu je bio toliko dobar da je čak, uz dva predjelo, pojeo i dva tanjura glavnog jela: Baš sam se nakrkao kao krkan!"

Večera za 5 na selu, Maja

Maja je za desert napravila palačinke s preljevom od voća uz koje je bio servirani ukrašeni keks te krema od bjelanjka, a opći dojam tanjura bio je – obilan!

Večera za 5 na selu, Maja

Uz tako obilno predjelo i glavno jelo desert me nije mamio. Probao sam palačinku jer mi je bilo previše, čak i za krkana poput mene", našalio se Aleksandar, a Sena je pohvalila dekoraciju: Izgledalo je jako lijepo, lijepo je to uredila."

Nakon velikih i različitih porcija Maja je za goste pripremila i nekoliko iznenađenja – gatanje iz kave, darovi i, naravno – glazba i pjesma!

Večera za 5 na selu

Kad je stigao red na ocjenjivanje Sena je Maji dala desetku: Lijepo nas je ugostila, bila je super domaćica i ne da sam se najela, nego sam se prejela!" Dok su Ivan, Aleks i Željko domaćici dali osmice pa je tako ukupno zaradila 34 boda .

Večera za 5 na selu, Maja

Sutra kuha Aleksandar, a može li pobijediti trenutačno vodećeg Ivana – pogledajte u petak u 20.15 sati na RTL-u!