Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Originalna večera

Maja pripremila obilna umjetnička (d)jela na tanjuru: 'Baš sam se nakrkao kao krkan!'

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila svestrana Maja Panić Hrlle iz Zagreba koja je svojim jestivim 'kreacijama' iznenadila goste i obilnim ih porcijama pošteno najela.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 28.10.2021. u 21:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Umjetnica Maja ljubazno je dočekala svoje goste u svom šarenom domu, gdje im je ponudila aperitiv, a ekipa je primijetila kako se domaćica prigodno uredila za večeru: „Maja je bila baš lijepo sređena“, kazala je Sena. Nakon dočeka Maja je poslužila predjelo zanimljivog imena i dekoracije – Lopovsku salatu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kad je Maja servirala predjelo izgledalo je jeftino i plastično, ali kad sam krenuo s kušanjem bilo je obilato, ljuto i ukusno. Bilo je tako fino da sam uzeo i Majinu posudicu“, komentirao je Aleksandar, a Željko je rekao: „Okus predjela je začuđujuće dobar!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo Maja je skuhala čak dva jela jer je htjela udovoljiti svim gostima i njihovim ukusima. Tako je pripremila Zagrebački lonac – dimljena rebarca s povrćem „na žlicu“ te piletinu s rižom u bijelom umaku.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Dva glavna jela, ogromne porcije, previše je to bilo“, kazao je Ivan kojem je jušno jelo bilo bolje, kao i svima ostalima: „Rebarca s povrćem jako fino, a riža i meso mi je bilo presuho i suvišno, neću to komentirati.“  Majin lonac Aleksu je bio toliko dobar da je čak, uz dva predjelo, pojeo i dva tanjura glavnog jela: „Baš sam se nakrkao kao krkan!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Maja je za desert napravila palačinke s preljevom od voća uz koje je bio servirani ukrašeni keks te krema od bjelanjka, a opći dojam tanjura bio je – obilan!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Uz tako obilno predjelo i glavno jelo desert me nije mamio. Probao sam palačinku jer mi je bilo previše, čak i za krkana poput mene“, našalio se Aleksandar, a Sena je pohvalila dekoraciju: „Izgledalo je jako lijepo, lijepo je to uredila.“

Nakon velikih i različitih porcija Maja je za goste pripremila i nekoliko iznenađenja – gatanje iz kave, darovi i, naravno – glazba i pjesma!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad je stigao red na ocjenjivanje Sena je Maji dala desetku: „Lijepo nas je ugostila, bila je super domaćica i ne da sam se najela, nego sam se prejela!“ Dok su Ivan, Aleks i Željko domaćici dali osmice pa je tako ukupno zaradila 34 boda.

Sutra kuha Aleksandar, a može li pobijediti trenutačno vodećeg Ivana – pogledajte u petak u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba