Večera za 5 na selu

Majčinstvo je Ivanu promijenilo iz korijena: 'Od trena otkako sam vidjela plus na testu... Prije sam se...

Ivana živi sa svoje četvero djece, a zbog kojih je promijenila mnoge stvari u životu.

RTL.hr
05.05.2023 12:00

Medicinska sestra Ivana Čavalić majka je četvero djece, koja slobodno vrijeme provodi plešući bachatu i izrađujući aranžmane. Direktna je, zabavna i vesela, a uglavnom voli kuhati mesna jela i variva. Pokušava kombinirati tradicionalna i moderna jela te eksperimentirati razne kuhinje.

Ekipi je odlučila spraviti glavno jelo koje je nekad radila sa svojom udomiteljicom, tetom Ružom. Osim žene s kojom je provela najljepše godine djetinjstva, Ivana je govorila i o majčinstvu. Majka je četvero djece i kaže da su joj djeca život promijenila iz korijena. "Majčinstvo mi je promijenilo život kompletno, i to od trena kad sam vidjela plus na testu. Prije toga sam se bavila borilačkim sportom, kikboksom", otkrila je Ivana.

Večera za 5 na selu - Ivana Čavalić

"Ples imam u sebi, moji korijeni su mađarski, tamo je tamburica... Imam odmalena ljubav prema plesu, kada čujem glazbu, osjetim je kroz kralježnicu i jednostavno ne mogu biti na miru. U mlađim danima sam počela s klasičnim latinoameričkim plesovima, prošla sam trbušni, S faktor, došla sam do bachate, salse...", zaključila je ova dama i dodala da je pravog partnera za ples teško naći!

A kako se Ivana snašla u 'Večeri za 5 na selu' i koje će mjesto u konačnici zauzeti, pratite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU .