Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kreativni jelovnik!

Makarski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvara simpatični Marin! Marela bi iz popisa namirnica izbacila samo kozji sir

Najpopularniji domaći kulinarski show svoje avanture idućeg tjedna nastavlja u Makarskoj! Nakon vrhunske dubrovačke kuhinje, 'Večera za 5 na selu' stiže podno Biokova.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 6.2.2023. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljepote Makarske i njezine okolice oduševljavaju odavno sve one koji su barem jednom posjetili kraj podno Biokova, a velike pohvale stižu i na račun tamošnje gastronomske ponude. Simpatičnu ovotjednu ekipu 'Večere za 5 na selu' čine ugostitelj Marin Rebac, djelatnica u ugostiteljstvu Marela Janko, automehaničar i vinogradar Darijo Vuković, prvostupnica ekonomije Andrijana Prug te poduzetnica i kuharica Danijela Rašić Matoš.

Prvi će ovog tjedna protukandidate ugostiti Marin Rebac. 35-godišnjak dolazi iz Makarske, a po zanimanju je konobar i kuhar. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog novog iskustva i dobre hrane, koju voli, kaže, i kuhati i jesti!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svojim gostima odlučio je poslužiti jelovnik sastavljen od namirnica kao što su kupus, šampinjoni, tunjevina, kozji sir, dimljeni losos, kruške i bourbon vanilija. Reakcije njegovih gostiju bile su raznolike, Marela je ocijenila namirnice dobrima, no nije joj se svidio kozji sir. "Tunjevina, kozji sir, dimljeni losos - to su stvari koje ja volim", otkrila je poduzetnica Danijela. Prvostupnica Andrijana ocijenila je jelovnik kreativnim!

Hoće li Marin osvojiti goste kreativnim jelovnikom - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o svom farmeru: 'Vrlo brzo sam zaboravila na razliku u godinama!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba