Play ponuda
Play ponuda
blagdanski tjedan 'večere za 5 na selu'

Marica o božićnim običajima u svom domu: 'Poslije ponoćke puno se puta kod nas dolazio jesti bakalar'

Ususret Božiću, gledatelji će uživati u specijalnom tjednu 'Večere za 5 na selu', kada će petero dobro nam znanih natjecatelja potvrditi zašto su ostali upamćeni kao najbolji domaćini.

RTL.hr/ 19.12.2022. u 20:30
Play ponuda

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorila je Zadranka Marica Krstić. Dobro znani natjecatelji iz Dalmacije ostali su zapamćeni kao najbolji domaćini, a ovog tjedna potvrdit će to i u blagdanskom izdanju 'Večere za 5 na selu'. Marica je po zanimanju je dizajnerica tekstila i dolazi iz Zadra. Gledateljima RTL-a poznata je po sudjelovanju u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', u kojem je sudjelovala s prijateljicom Silvijanom Dražović, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se da bi educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji.

Marica će za sebe reći da je vesela, komunikativna i tolerantna. Slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit i pravi likere, a ljubiteljica je mediteranske i kontinentalne kuhinje. Uživa i u kolačima, no otkako je početkom godine doživjela infarkt, Marica je znatno promijenila način života i prehrambene navike. Uz Maricu, tijekom blagdanskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' gledat ćete Marija Jukića, Dušku Zaninović, Lorentu Fuštin i Anđelka Babačića.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Svoj blagdanski meni Marica je otvorila predjelom kojem je nadjenula ime Morske orgulje. Odu svom Zadru nastavila je s glavnim jelom - 'Rock me, baby', a sve je zaključila desertom kojem je dala ime Donat. Božićnu večeru Marica je počela pripremati krenuvši od glavnog jela - veprovine na dalmatinski način. Tijekom priprave glavnog jela, Marica je ispričala koliko se u njezinom domu drži do Božića.

"U mom domu se jako puno drži do Božića. To je nekako uvijek okupljanje obitelji i prijatelja. Poslije ponoćke puno puta se kod nas dolazio jesti bakalar. Volimo blagdane, volimo biti skupa, volimo se družiti inače, a za Božić pogotovo", otkrila je Marica.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba