Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marija ispričala svoju tešku životnu priču: 'U prometnoj sam izgubila kćer, tatu, sestru i baku'

Marija Jelić ima 60 godina, a radila je u ugostiteljstvu kao konobarica i kuharica, a otkako je u mirovini, više se posvetila slikanju, izrađivanju umjetnina, skulptura i ručnih radova, putovanjima te, naravno, kuhanju.

RTL.HR/ 20.4.2022. u 20:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam došla iz Slavonije kao dijete jer moj otac je uvijek sanjao da on živi u Zagrebu, međutium nije mu se to nikad ispunila želja pa je onda šibnuo mene. Došla sam tu u srednju školu 1975. godine i tu sam i ostala", ispričala je Marija kako je došla u metropolu. 

"Ja sam došla sama u srednju školu, cijelo vrijeme sam bila tu sama i onda 1984. godine je moja familija imala prometnu nesreću. Cijela familija mi je poginula. Poginuo mi je tata, brat, sestra, moja kći i baka", rekla je Marija.

"Svi su bili na mjestu mrtvi osim sestre. Ona je... Odmah joj je mozak otkazao, u komi je bila i nakon dva dana je i ona umrla i ostala je samo moja mama i djed te mama se dan danas ne sjeća da se išto dogodilo. Oni su nastavili živjeti u Slavoniji, a onda kad je počeo rat onda su došli k meni u Zagreb", ispričala je. 

Naime, njezina kći je imala tek 2 godine kad je preminula što ju je iznimno teško pogodilo.

"Naučila sam da u životu nije sve tako crno i da mi na neke stvari ne možemo utjecati. Ja, recimo, vjerujem u Boga i da Bog za sve nas ima nešto", rekla je Marija. 

Umirovljenica iz Zagreba veselje pronalazi i u svojim hobijima. 

"Volim raditi i oko cvijeća, uređivati okoliš i tako... za čas ti prođe vrijeme kad imaš malo svog vrta, svog dvorišta“, kaže Marija te otkriva što je najviše veseli u životu. „Normalno da me vesele moja djeca, a i jako me razveseli kad moj suprug nakon dugo mjeseci dođe iz Njemačke i kad se konačno vidimo i zagrlimo. Onda mi srce jako kuca jer nekoga nisi vidio šest, sedam mjeseci, mislim da je to velika stvar.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba