Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Marija Noršić je profesionalna kuharica pa gosti od nje imaju velika očekivanja: 'Mislim da to nije prednost'

Četvrti je dan 'Večere za 5 na selu' u Samoboru i okolici, a današnja domaćica bit će 22-godišnja Marija koja ne smatra da je u prednosti zbog svog zanimanja jer je konkurencija u ovom tjednu dosta žestoka.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 22.4.2021. u 10:30
Play ponuda

Već na prvoj ovotjednoj večeri Vanja je visoko postavila ljestvicu kad je osvojila 39 bodova, no desetke i devetke su se nastavile nizati i kod drugih kandidata. A danas će svoj status dobre kuharice morati opravdati mlada i uvijek nasmijana Marija Noršić, koja je po struci kuharica te je trenutno zaposlena u jednom restoranu kao majstor za grill. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Večeras puno očekujemo od Marije jer se ona ipak time bavi“, komentirale su Dubravka i Marija B. koje jedva čekaju vidjeti i kušati njezina jela. Unatoč tome što je završila školu za kuhara, Marija N. smatra da to nije nužno recept za pobjedu.

„Iako jesam profesionalna kuharica, mislim da nisam u prednosti pred ostalima jer, na primjer, Dubravka sigurno ima više iskustva“, kazala je Marija koja voli eksperimentirati s jelima pa će danas gostima ponuditi recept koji je izmislila i po prvi put ga priprema.

Hoće li se Mariji eksperiment isplatiti i hoće li ispuniti očekivanja protukandidata – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba