Večera za 5

Marija se osjeća izdano: 'Cijeli smo dan Ivanka i ja provele skupa, a prešutjela mi je da joj je Vlatka kći!

Drugi dan večeru priprema umirovljenica Marija, koja iskreno priznaje kako joj nije svejedno što je otkrila da su Ivanka i Vlatka majka i kći, odnosno, ne može shvatiti kako joj gospođa Ivanka nije otkrila tu informaciju, a baš je mislila da su se povezale na prvu.

RTL.hr
03.03.2020 20:30

Jučer sam saznala nešto što me jako iznenadilo - da su Ivanka i Vlatka mama i kći! Ivanka se najviše čudila kuda idemo, a znala je i nije nam nikome rekla", komentirala ja pomalo razočarano Marija smatrajući da im je to mogla reći.Nismo mogle odmah reći. Mariji smo jučer rekli, danas smo rekli Andreji i Dariju i sve u redu", objasnila je Ivanka dok je njezina kći bila pokraj nje.

Dario je također bio iznenađen: Drama, drama, živa komedija! Saznao sam da su naše kandidatkinje majka i kći! A Andreja nije baš bila sigurna hoće li to utjecati na cijelo natjecanje. Možda su se došle zabaviti i igrati fer kao i svi mi, a možda i ne ispadne tako - vidjet ćemo na kraju tjedna", komentirala je crnka.Mislim da to i nije trebalo tako ispasti jer su se sad zaratile neke kandidatkinje", iskren je bio Dario, a gospođa Marija je priznala kako joj je tijekom večeri bilo čudno kad se Vlatka obratila Ivanki na ti". Tad sam malo zastala i to mi je bilo najčudnije."

Mama je dobro glumila, ja nisam... Jato ne mogu skrivati, moralo je to izaći na vidjelo", kroz osmijeh je govorila Vlatka , no Marija misli da će to što su prešutjele takvu informaciju utjecati na ostale večere i povjerenje drugih kandidata prema njima. Vlatka je potom stala u majčinu obranu i rekla: Gospođa Marija je zamjerila više mami nego meni zato što je više s njom vodila razgovore i bilacijeli dan s njom", no Marija je iskreno priznala da se osjeća izdano.Čuo sam da je Marija poludjela kad je to saznala, napala je Ivanku da je to sve namješteno i da je svaka vikala kako želi pobjedu", komentirao je za kraj Dario .