Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Marija se osjeća izdano: 'Cijeli smo dan Ivanka i ja provele skupa, a prešutjela mi je da joj je Vlatka kći!

Drugi dan večeru priprema umirovljenica Marija, koja iskreno priznaje kako joj nije svejedno što je otkrila da su Ivanka i Vlatka majka i kći, odnosno, ne može shvatiti kako joj gospođa Ivanka nije otkrila tu informaciju, a baš je mislila da su se povezale na prvu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 3.3.2020. u 20:30
Play ponuda

„Jučer sam saznala nešto što me jako iznenadilo - da su Ivanka i Vlatka mama i kći! Ivanka se najviše čudila kuda idemo, a znala je i nije nam nikome rekla“, komentirala ja pomalo razočarano Marija smatrajući da im je to mogla reći. „Nismo mogle odmah reći. Mariji smo jučer rekli, danas smo rekli Andreji i Dariju i sve u redu“, objasnila je Ivanka dok je njezina kći bila pokraj nje.

Dario je također bio iznenađen: „Drama, drama, živa komedija! Saznao sam da su naše kandidatkinje majka i kći! A Andreja nije baš bila sigurna hoće li to utjecati na cijelo natjecanje. „Možda su se došle zabaviti i igrati fer kao i svi mi, a možda i ne ispadne tako - vidjet ćemo na kraju tjedna“, komentirala je crnka. „Mislim da to i nije trebalo tako ispasti jer su se sad zaratile neke kandidatkinje“, iskren je bio Dario, a gospođa Marija je priznala kako joj je tijekom večeri bilo čudno kad se Vlatka obratila Ivanki na „ti“. „Tad sam malo zastala i to mi je bilo najčudnije.“

„Mama je dobro glumila, ja nisam... Ja to ne mogu skrivati, moralo je to izaći na vidjelo“,  kroz osmijeh je govorila Vlatka, no Marija misli da će to što su prešutjele takvu informaciju utjecati na ostale večere i povjerenje drugih kandidata prema njima. Vlatka je potom stala u majčinu obranu i rekla: „Gospođa Marija je zamjerila više mami nego meni zato što je više s njom vodila razgovore i bila cijeli dan s njom“, no Marija je iskreno priznala da se osjeća izdano. „Čuo sam da je Marija poludjela kad je to saznala, napala je Ivanku da je to sve namješteno i da je svaka vikala kako želi pobjedu“, komentirao je za kraj Dario.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NISU IH ŠTEDJELI

Tomislav i Karmela glavna su tema u kući nakon izazova: 'Čovjek od 60 godina ga je skoro pobijedio'

Play ponuda

Više s weba