Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nastoji biti bolji čovjek svakog dana

Marijeva ispovijest tijekom priprave deserta: 'Vjerujem u Boga jako, tisuću puta me spasio! Učim tome i svoju...

Marijo Lončar ispričao je tijekom priprave deserta sve o svojoj vjeri. Njegova vjera je čvrsta i nepokolebljiva, a istim vrijednostima uči i svoje troje djece

RTL.hr/ 6.12.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenik Marijo Lončar, poznatiji pod nadimkom Kralj Fizika, ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu'. Nakon što je prva ovotjedna večera Juri donijela 35 bodova, red je došao i na Marija, koji, uz glazbu, obožava i kuhanje.

U svijetu glazbe Marijo se već dokazao - surađivao je s brojnim velikim imenima domaće estrade. No, nije to njegov jedini talent! Obožava kuhati, a posebno voli tradicionalna, pomalo zaboravljena jela! Ne čudi stoga što su se u njegovom popisu namirnica našle kobasice, vrhnje, čvarci, krumpiri… Navedene namirnice Marijo je koristio u stvaranju svog menija - predjela koje je nazvao Seosko blago, glavnog jela kojem je nadjenuo ime Kraljevski obrok te desertu koje se zove Slatki snovi.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

Razgovori o Bogu tijekom priprave deserta

Nakon što je Fizika pripravio prejelo, bacio se na 'Slatke snove' - voćni kup koji sadrži kivi, ananas i višnje te šlag. Tijekom pripreme deserta, otvorio je temu religije. Na svijetu smo, smatra Marijo, svi samo prolaznici. "Smatram da smo na ovom svijetu svi samo prolaznici i da trebalo uživati u svakom danu, a puno držim do vjere i vjerujem u Boga jako. Jednostavno me on tisuću puta spasio, izvadio iz mnogih situacija i ja sam mu zahvalna na tome", otkrio je Marijo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fizika je dodao da tim vrijednostima uči i svoju djecu. "Učim ih da im Bog bude na prvom mjestu i da sve što rade, rade s Bogom, da poštuju druge, da cijene druge ma kakvi oni bili boje kože, kose i kojim jezikom govorili. Kajem se svakog dana za sve grijehe koje sam počinio, ali nastojim svakog dana biti sve bolji čovjek i nastojim tu pozitivnu energiju prenijeti na sve druge", zaključio je Fizika.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Upravo se čita

Image
KAD NEMA LJUBAVI...

Prvi put u 'Braku na prvu' jedan će par živjeti odvojeno nakon medenog mjeseca!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Morska večera kod Semre na Šipanu, a neki gosti priželjkuju bosansku kuhinju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba