Play ponuda
Play ponuda
Zaradila 31 bod

Marijina večera nije oduševila Ivanku: 'Bila sam iznenađena, ali ne pozitivno' Dario prognozira: 'Mislim da se Mariji zabijaju kajle'

U utorak navečer 'Večera za 5 na selu' pripremala se u naselju Pušćine kod Marije Benjak, koja se jako potrudila oko jela, no njezina večera nije bila po svačijem ukusu.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 3.3.2020. u 21:05
Play ponuda

Domaćica Marija imala je malu tremu na početku svoje večere, što su po dolasku primijetili i gosti, a iako se situacija malo poboljšala nakon aperitiva, atmosfera tijekom cijele večere bila je dosta tiha i napeta. 

„Razlog loše atmosfere je domaćica koja nas nije zabavila. Jako se potrudila oko hrane, ali nije se brinula oko atmosfere i gostiju“, kazala je Vlatka, koja je pohvalila servirano predjelo.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Pohane crvene paprike punjene sirom bile su Marijino predjelo maštovitog naziva – Šahovnica, a najviše su se svidjele Dariju: „Fenomenalan okus, pun pogodak!“ 

„Kad je predjelo došlo pred mene, bila sam iznenađena, ali ne pozitivno jer sam očekivala više“, kazala je Ivanka.

Za glavno jelo bila je poslužena piletina s vrhnjem, umak od gljiva te domaći rezanci, što je Ivanki opet bilo prejednostavno, a onda se pokrenula tema o tome tko za stolom kalkulira.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prljavo igra gospođa Ivanka i mislim da se Mariji zabijaju kajle“, kazao je Dario, koji ima svoju teoriju o tome, a jednako misli i Andreja: „Mislim da Ivanka igra igru da njezina kći osvoji bodove.“

„Ne igramo igru nego se najnormalnije zabavljamo i igramo“, rekla je Ivanka. Napetu atmosferu prekinuo je dolazak deserta, a s njime je stigao i gost iznenađenja – prijatelj Zlatko koji je pričao viceve da nasmije goste. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na kraju večere Vlatka je Mariji dala ocjenu 6 jer joj je hrana bila super, ali joj se dekoracija i atmosfera nisu svidjele. Ivanka je također dala šesticu jer joj je večera bila prejednostavna. Andreja je Mariju nagradila devetkom, a Dario visokom desetkom jer mu je sve bilo izvrsno. Tako je domaćica zaradila ukupno 31 bod, što nije dovoljno da prijeđe u vodstvo pa će se morati zadovoljiti utješnom nagradom.

„Moj dojam je da su svi bili ozbiljni, a ne znam zašto, čini mi se da je bila ukočena atmosfera“, primijetila je Marija, koja se nada da je gostima barem jelo bilo ukusno.

Sutra kuha Andreja, a hoće li se ekipa opustiti na njezinoj večeri – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba