Play ponuda
Play ponuda
SVE IH JE OSVOJIO

Marin Šarlija: 'Mom imenjaku nije bitna pobjeda, važno mu je druženje i da dokaže kako zna kuhati'

Premda je najmlađi kandidat ovog tjedna, student Marin nada se da će oduševiti ostale natjecatelje i dobiti dobre ocjene.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 9.10.2020. u 12:00
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Vjerujem da imam šanse za pobjedu. Ne neke strašno velike, ali nadam se tome“, iskreno kaže Marin. A kako ostali kandidati gledaju na njega? „Može nas pobijediti, može sve, ali nije mu to nešto bitno. Njemu je bitno da se družimo, da se dokaže da zna kuhati, i to je to“, kaže Marin Šarlija, a Milka nastavlja: „Marin nije osoba koja se voli nadmetati. On je došao u jednu lijepu situaciju, u jedno lijepo zabavljanje, a nikako da pobijedi“, rekla je Milka, a s njom se slaže i Marija P. koja smatra da nije natjecateljski nastrojen.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A tko je Marinu najveća konkurencija? „Teta Marija. Njezina je večera bila stvarno ukusna i imala je onaj domaći doživljaj sa sela, dosta je uspješno to odradila. A i ima puno više iskustva od mene u kuhanju i dočekivanju gostiju. „Marija je bila najbolja“, zaključila je kroz smijeh Milka.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba