Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večera za 5 na selu

Marin se u Makarsku doselio zbog ljubavi: 'Prijavio sam se jer me supruga nagovorila'

Kuhar i konobar Marin Rebac ugostit će danas kandidate iz Makarske i okolice. Simpatičnog djelatnika u ugostiteljstvu u Makarsku je dovela ljubav, odakle je stigao iz Metkovića.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 6.2.2023. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marin Rebac u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog novog iskustva i dobre hrane, koju voli i kuhati i jesti. Budući da je po zanimanju kuhar i konobar, Marin je priznao da ima prednost pred ostalim kandidatima. Komunikativan je i veseo te voli spravljati jela svjetskih kuhinja. Ljubav prema kuhinji usadile su mu majka i baka. "U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavio jer me žena nagovorila", otkrio je Marin.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Upravo je zbog supruge ovaj 35-godišnjak doselio u Makarsku iz Metkovića. "Ovdje sam se stacionirao i tu živim s kćeri, sinom i svojom ženom", otkrio je Rebac. "Prošao sam sve što se tiče ugostiteljstva, to mi leži. Kratak sam sa slobodnim vremenom pošto je tu već sada obitelj, a kad uhvatim slobodnog vremena provodim ga s obitelji i prijateljima. Prvenstveno se baziram na obiteljski život, da što više vremena posvetim djeci i ženi", ispričao je Marin. Njegova kćerkica rođena je s posebnim potrebama. "Ima 20-ak djece u Hrvatskom s Prader Willi sindromom, nosimo se, što je tu je, dogodilo se. Svaki roditelj za svoje dijete želi sve najbolje tako da… Mi smo se s time pomirili i to je to", zaključio je Marin.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uživa i bavi se i malim nogometom. "Igram ga rekreativno, kad god mogu odvojim vrijeme za to, to mi je u srcu", otkrio je. "Nije mi važna pobjeda toliko koliko druženje, upoznavanje novih ljudi i sudjelovanje u takvom izazovu", zaključio je Marin.

Kako će protekli druženje kod Marina - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRANSFER

Martina će odsad treptati Siniši, Ivana je vrlo brzo zaboravila: 'Na plesu smo se dogovorili da dođe k meni'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba