Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Marina ima četvero djece i šestero unučadi: 'U mirovini sam već tri godine'

Marija Marina Levanić uživa u mirovini već tri godine, ima šestero unučadi, a obiteljske nedjelje posebno su joj kaotične

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 26.5.2023. u 18:00
Play ponuda

Umirovljenica Marija Marina Levanić ima 53 godine, dolazi iz mjesta Pušćine Nedelišće i za sebe kaže da je komunikativna i vesela osoba. U svoje slobodno vrijeme najradije čuva unuke, igra nagradne igre i isprobava nova jela te obavlja razne radove po kući i vrtu. Protukandidate će ugostiti posljednjeg dana 'Večere za 5 na selu'.

"Ja sam Marija Levanić, svi me zovu Marina, imam 53 godina i iz malog sam mjesta u Međimurju. Tri godine sam u mirovini, bavim se kućanskim poslovima, imam mali vrt, par kokoši, pse… Uvijek ima posla. Od obitelji imam četvero djece, tri kćeri i sina, s jednom kćeri živim u kući… Imam tri unuka i tri unuke. Najbitnije mi je ljubav obitelji, da smo svi složni, da svi vole doći k nama, to je najveća sreća i bogatstvo, kad je obitelj složna", jasna je Marina.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"U slobodno vrijeme vozim se biciklom. Dugo sam se željela prijaviti u show, nećakinja me obavijestila da se traže kandidati, pa sam otišla na kompjuter i prijavila se", zaključila je umirovljenica.

Hoće li im sve ostalo odgovarati, pogledajte u jubilarnoj 500. emisiji 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Maja je majka dvojice sinova i radi kao njegovateljica: 'Htjela bih se ostvariti kao udomiteljica starijih osoba!'

Play ponuda

Više s weba