Glavno jelo : Happy mom
- 1kg svinjskog mesa
- 1kg luka
- Začini: sol, crvena paprika
- Vegeta
- Češnjak po želji
- Brašno
- Prilog: pemske knedle
- 500g brašna
- 1 suhi kvasac
- Malo soli
- 100g maslaca
- 2dcl mlijeka
Meso zapeći nakratko sa svake strane, izvaditi na tanjur pa na masnoći na kojoj se peklo meso prodinstati luk, kad luk omekša, vratiti meso i ostaviti da se dinsta dok meso ne omekša. Poslije podliti vodom i nakon toga dodati malo brašna razmućenog s vodom te začine.
Desert : Sweet twins
- 5 jaja
- 12 žlica šećera
- 1 Vanili šećer
- 1 prašak za pecivo
- 12 žlica ulja
- 12 žlica mlijeka
- 12 žlica brašna
- 2 žlice kakaa
- malo mlijeka
- nekoliko žlica ruma
- pekmez od šljiva
- mliječna čokolada
Priprema:
Izmiješati žumanjke sa šećerom, istući bjelanjke. U žumanjke dodati ulje, mlijeko, brašno i kakao, a potom i nježno umiješati bjelanjke. Ispeći biskvit. Još vrući biskvit prelitit mlijekom i rumom, potom premazati pekmezom i zaliti sve otopljenom mliječnom čokoladom.