Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POČELO KAO HOBI....

Marina otkrila kako i kada je počela kuhati: 'Samouka sam. Bilo mi je dosadno pa sam probala i zavoljela'

Sve je započelo kada je kao 19-godišnjakinja počela kuhati svoje prve obroke uz pomoć interneta

RTL.hr/ 19.10.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marina Novoselac ima 32 godine, dolazi iz sela Zadrkovec koje je u sastavu grada Sv. Ivana Zelina i po zanimanju je konobarica. Iako za sebe tvrdi kako voli isplanirati gotovo sve moguće ishode, to je doista teško u životu jer je studirala za struku odgajateljice u vrtiću na Učiteljskom fakultetu. od studentskih dana radi kao konobarica, ali je i zablistala u RTL-ovom showu 'Večera za 5 na selu' na nagovor prijatelja.

"Počela sam kuhati s nekih 19 godina i to samouka - internet i to. Bilo mi je dosadno, probala sam, zavoljela sam i tako", pojasnila je Marina Novoselac.

Prije svega, željna je novih iskustava i novih poznanstava, a strast su joj kuhanje te pečenje slastica. osim čitanjem svoje slobodno vrijeme ispunjava i odlascima na izlet s prijateljicama.

"Od mene možete očekivati ovaj tjedan dobru hranu, barem se nadam. I nadam se da će lijepo izgledati jer patim na dekoraciju, tako da mora lijepo izgledati", smatra Marina koja je očito stroga prema samoj sebi kada je u pitanju njezin hobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako je već prethodno istaknula, na vrlo visokom mjestu na njezinoj kulinarskoj ljestvici je prezentacija hrane jer je privlači samo ukusno i vizualno lijepo jelo, već i odgovarajuća prezentacija. Marini su lazanje omiljeno jelo, ali one njezine vlastite. Za sebe kaže da nije stroga gošća i kaže da nema problema s kritikama kao i da je iste ne diraju.

"Prijavila sam se na nagovor prijatelja jer mi svi govore da fino kuham pa neka drugi vide sad da li fino kuham ili ne", zaključila je Marina.

Upravo se čita

Image
INTERVJU

Iva i Sandi iz 'Superpara' za RTL.hr o dolasku bebe: 'Zasad kažu da je curica, a uzbuđenje je na vrhuncu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SLAST

Pobjednički recepti 'Večere za 5 na selu': Probajte Ivanove recepte!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba