Večera za 5 na selu

Mario je prvi domaćin 'Večere za 5 na selu': 'Smatram da je moje zanimanje pri vrhu po pitanju teškoće...

Nešto više o sebi otkrio nam je 51-godišnji Slavonac.

RTL.hr
21.03.2022 20:34

Mario Alavanja 51-godišnji je kandidat 'Večere za 5 na selu' koji dolazi iz Slavonije. Po zanimanju je profesionalni vozač, a svoje zanimanje smatra jednim od najtežih.

"Inače sam čvrstog karaktera, volim ljude, volim prijateljstva, volim šale, volim dobro pojesti, volim dobro popiti - bezalkoholno. Ne pijem 30 godina, po struci sam profesionalni vozač", objasnio je.

No kad nije u autobusu, onda je sa svojom obitelji i bliskim prijateljima. "Kad dođem s puta, najviše volim sjesti u, što kažu, toplini doma svog. Popiti kavu što skuha žena, poigrati se sa psom, zasvirati za svoju dušu, skupiti ekipu u sjenici koju smo sin i ja ručno izradili", govori ponosno.

A osim što se voli družiti i kuhati, voli i svirati. Ljubav prema harmonici ima od malih nogu. Nekad je svirao aktivno pa prestao. "Dvadeset godina je nisam uzeo u ruke pa me onda opet vukla želja pa sam kupio prvu, drugu, pa treću..."

Ističe kako se u 'Večeru za 5 na selu' nije prijavio zbog pobjede. "Pobjeda nije toliko važna. Ako dođe, dođe. Jedan rezanac ne čini juhu", rekao je kroz smijeh.

Pogledajte Marijevo imanje u videu!