Play ponuda
Play ponuda
USLAST!

Mario priprema večeru kao za Badnji dan: 'Na meniju je cijeli dan riba'

Blagdanski tjedan u 'Večeri za 5 na selu' nastavlja se u Poličniku, gdje će ostale kandidate ugostiti umirovljenik Mario.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 20.12.2022. u 10:30
Play ponuda

Kad su vidjele popis namirnica za Marijevu večeru, Duška i Marica mislile su da je došlo do neke zabune, no Lorenti je bio zanimljiv. „Ipak, fali malo mesa da bude blagdanski jer smo obično tada jeli meso“, dodala je Lorenta. Duška je komentirala da je to sirotinjski meni, no slaže se da ne mora sve biti glamur, dok je Marica tvrdila da to nikako ne može biti istina jer su na popisu bile i lignje čiji kilogram stoji 150 kuna! Anđelko je komentirao kako su namirnice prilično jednostavne, ali da to može biti dovoljno, a domaćin je zaključio: „Volim ja i mesni meni, ali nisam htio miješati jer sam osmislio ovo kao za Badnji dan, kad je cijeli dan riba.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Prva ovotjedna domaćica bila je Marica, koja je za svoj morsko-mesni jelovnik osvojila 36 bodova, a kako će se gostima svidjeti Marijeva večera - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina za RTL.hr o pobjedi u 'Večeri za 5 na selu' i novim prijateljstvima: 'Poziv za Nikolu i dalje vrijedi'

Play ponuda

Više s weba