Play ponuda
Play ponuda
Voli kuhati

Marko Divjak: 'U show sam se prijavio na nagovor kćeri koja kaže da tata najbolje kuha!'

Večeras će u mjestu Kladje svoje protukandidate ugostiti jedini muškarac u ovotjednoj ekipi te se nada da će gosti biti oduševljeni hranom, baš kao i njegova obitelj koja ga je potaknula na sudjelovanje.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 20.4.2021. u 18:00
Play ponuda

Marko Divjak dolazi iz naselja Kladje koje se nalazi u sastavu grada Samobora, gdje živi sa suprugom i troje djece. Veliki je zaljubljenik u meso i roštilje te pravi gurman koji najviše uživa u kuhanju za obitelj i svoje društvo pa vjeruje da mu neće biti problem skuhati jednu 'Večeru za 5 na selu'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Volim kuhati i u našoj kući u 80 posto slučajeva kuham ja, a žena kuha 20 posto. U show sam se prijavio na nagovor najstarije kćeri Gabrijele koja smatra da tata najbolje kuha. Volim dobro pojesti, volim dobro popiti i to mi je cilj večere“, priznaje Marko koji će djevojkama večeras pripremiti jednu samoborsko-slavonsko-slovensku večeru. Naime, Marko obožava „gljivariti“, točnije – brati gljive pa se na njegovom jelovniku često nađu gljive poput vrganja, a jednom je prilikom čak ubrao vrganj težak 1,3 kilograma! Osim toga, Markova mama je iz Slavonije pa voli raditi domaće proizvode od mesa i čobanac, a dio rodbine mu je iz Slovenije.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U svoje slobodno vrijeme Marko voli izrađivati i razne rukotvorine i namještaj od drva ili se voziti na motoru.

„Imam najjači motor u selu, Tomos Automatic iz 1975. godine koji me veže za mog pokojnog djeda“, otkriva Marko koji o motorima možda neće moći razgovarati s djevojkama za večerom te smatra da bi mu dobro došao još jedan muški kandidat u ekipi. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ekipa mi je super, cure su sve nasmijane, komunikativne, zafrkantice... Možda ne bi bilo loše da smo dva muškarca da imamo neke muške teme za razgovor koje cure ne preferiraju, ali zadovoljan sam odabirom kandidata“, otkriva Divjak koji za sebe kaže da je otvoren i druželjubiv, pa ne čudi da je već prvu večer prozvan glavnim podizačem atmosfere. Od njegove večere se puno očekuje – od jela do atmosfere, a kako će ispasti njegova zanimljiva kombinacija recepata i može li Marko napraviti najbolju večeru tjedna – pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba