Play ponuda
Play ponuda
INTERVJU S POBJEDNIKOM

Maro Hegediš za RTL.hr: 'Iščekivanje je došlo do vrhunaca i stvarno sam osjetio kako je lijepo na vrhu'

U razgovoru za RTL.hr, Maro Hegediš je priznao: "Htio sam pokazati najbolju verziju sebe i svojih jela te svih tih zamisli. Dao sam sve od sebe i ja sam zaista zadovoljan kako je sve ispalo"

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 29.10.2022. u 9:45
Play ponuda

Iz Slatine dolazi 18-godišnji student Maro Hegediš koji je odmalena imao žarku želju za sudjelovanjem u popularnom kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu'. Nedavno je ispunio i obećanje koje je dao baki, a glasilo je da će se prijaviti čim bude mogao. I ne samo da je svoju baku uveselio sudjelovanjem, već i uvjerljivom pobjedom. Sebe opisuje kao zabavnog dečka koji voli društvo i kuhanje, a u slobodno vrijeme najčešće igra nogomet, gleda filmove, čita knjige te ide na razne kvizove.

U kuhinji je vrlo kreativan i voli isprobavati nova jela što je dokazao svojim specijalitetima koji su na razini skupocjenih restorana. Zadivljuju svojim izgledom, a kako je rekla i članica ekipa u kojoj je bio i Maro, Ratka Turk, "Taj meni se može posluživati u najekskluzivnijem restoranu. Takvi su bili okusi i mirisi, ne samo izgled".

Za RTL.hr je progovorio o pobjedi u ovotjednom izdanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' te je rekao kako je od svoje osme godine čekao trenutak kada će se prijaviti u navedeni show kako obi pokazao svoje vještine u kuhinji. isto tako, Maro je otkrio s kim se najviše družio, čija mu je večera bila najbolja te na što će potrošiti glavnu nagradu. Zanimljivo je da su djevojke pohrlile na društvene mreže i kontaktirale ga nakon što je rekao kako je slobodan. Za kraj nam je ispričao što su mu obitelj i prijatelji rekli kada su ga ugledali na televiziji.

Jesi li očekivao pobjedu?

Nisam očekivao pobjedu, ali sam se nadao. Veselim se jako što sam pobijedio i sad su se neki moji snovi ostvarili ovom pobjedom u vezi 'Večere za 5 na selu' i ambicija. Trud se isplatio.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Od osme godine si čekao trenutak. Kakvi su te osjećaji prožimali?

Ovo iščekivanje je došlo do vrhunaca i stvarno sam osjetio kako je lijepo na vrhu makar ovo kratko vrijeme i zaista sam zadovoljan svojom večerom i pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Čija ti je večera bila najbolja?

Svidjela mi se Ratkina večera budući da je spojila tradicionalnu kuhinju i zaista se jako potrudila, ali zaista moram pohvaliti i sve ostale večere. Svi su kandidati uložili puno truda u njih, u svoje večere i zaista se njihovo srce vidjelo kao i količina ljubavi koju su pretočili u svoja jela.

S kim si se najviše družio? Tko ti je najdraži od natjecatelja s kima si imao čast večerati?

Najbolje sam se slagao s Božom s kojim je bio zaista užitak se družiti i razgovarati pred kamerama, ali i iza kamera smo također razvili prijateljski odnos. Dobro sam se slagao i s Ratkom. Isto smo iza kamera dosta razgovarali i pričali i imali zajedničkih tema. Pričao sam s Irenom i Žuanom, ali ne toliko kao s Božom i s Ratkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Osvojio si i glavnu nagradu. Na što ćeš je potrošiti?

Glavnu nagradu ću potrošiti uglavnom na neke potrebe na fakultetu i počastit ću svoje prijatelje koji su me podržavali.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jesu li ti se javljale cure rekao društvenih mreža?

Bilo je javljanja cura preko društvenih mreža i drago mi je to vidjeti, pogotovo u ovim godinama kad svaka mala pažnja znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Jesi li dokazao sebi što si htio od osme godine?

Htio sam pokazati najbolju verziju sebe i svojih jela te svih tih zamisli. Dao sam sve od sebe i ja sam zaista zadovoljan kako je sve ispalo.

Što su ti rekli obitelj i prijatelji nakon što su se te ugledali na televiziji?

Obitelj i prijatelji su bili jako zadovoljni sa mnom. Bile su tu riječi čestitke i zaista su svi sretni sa mnom i jako sam zahvalan sna svim lijepim željama te pozdravima svih prijatelja i obitelji koji su me podržavali na ovom putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRIVI POTEZ

Sraz Martine i papige Soi nasmijao Ismaela do suza: 'Opasna'

Play ponuda

Više s weba