Play ponuda
Play ponuda
AMBICIOZNO

Matija ima tek 22 godine, ali je aktivno uključen u politiku: 'Općinski sam vijećnik s nezavisne liste'

Mladi tata i student Matija svestranih je ambicija.

RTL.HR/ 5.4.2022. u 14:00
Play ponuda

"Općinski sam vijećnik, radim stranicu o svojem mjestu, koja je itekako uspješna. Riječ je o stranici Tužno koju uređujem već pet, šest godina i ondje se nalaze objave iz našega mjesta; fotografije krajolika, sve ljepote i posebnosti našeg mjesta", otkrio je Matija koji ima još jednu veliku ljubav - fotografiranje.

"Sve je počelo s mobitelom, a onda sam kupio fotoaparat i tako je sve postalo sve ozbiljnije - sad fotografiram i za vjenčanja i za neke ostale stvari. Baš sam se našao u tome", otkrio je Matija koji voli biti i u reklamama i snimio ih je više od deset, a i za kuhanje uvijek nađe vremena. 

A otkrio je i kako je postao politički angažiran u lokalnoj zajednici. 

"Kao osoba, volim biti svugdje. Tko god me poznaje, reći će ti si po svud i istina je! Otkako sam otvorio stranicu, vidio sam da pomažem ljudima, a nakon nekog vremena odlučio sam ići korak više, idem probati ljudima ojš na neki način pomoći. Tako sam odlučio sa svojim prijateljem da se budemo kao nezavisna lista kandidirali. Ja i on smo uspjeli", rekao je Matija koji je bio drugi na listi. 

Na pitanje kakve su mu političke ambicije i bi li volio jednog dana biti u Saboru, Matija kaže: "Teško! Meni je neostvarena želja biti novinar tak da ja mislim da ja budem išel tim putem. Možda sad na diplomskom odnose s javnošću. Jedino ako bi bio u politici, onda bih bio glasnogovornik nekog ministarstva, ali Sabor ne!"

Pogledajte video! 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba