Play ponuda
Play ponuda
POSVE ISKRENO

Matija je bio srednjoškolac kad je postao tata, ali zbog ničeg ne žali: 'Uvijek sam više cijenil obiteljske t...

Mladi tata Matija otvoreno je progovorio o ranom roditeljstvu.

RTL.HR/ 5.4.2022. u 8:00
Play ponuda

Prvi ovotjedni domaćin Matija ispričao je kako mu se kći zove Greta, a otkrio je i kako su on i partnerica odabrali ime. "Išlo smo na tu foru da ne bude ime koje imaju sve djevojčice - Sara, Ema...", otkrio je Matija koji je postao tata sa 18 godina.

"Bil sam punoljetni tak da... Bio sam dovoljno mlad, ali isto kao i kod deserta, je li lagano ili teško, nije bitno jesi li ti star ili mlad, bitno je kako se ti ponašaš i dal buš ti tom djetetu pružio ljubav i sreću, a za to ti ne trebaju godine nego samo koji kliker u glavi", objasnio je.

Na pitanje ima li osjećaj da nešto propušta, ovaj student, političar i amaterski kuhar, komentirao je: "Pa da bi propuštal nešto, ne. Iako si ti roditelj, bitno je uskladiti sve svoje potrebe i da se to sve stigne. A kaj se tiče mene kao osobe, nisam niti ja za neke izlaske i to sve tako da niti to meni nije predstavljalo neki problem. Ja sam više obiteljski čovjek, moji roditelji nisu imali više djece osim mene tak da sam uvijek cijenil obiteljske trenutke da se ja prošećem sa svojom curicom i tak nego da ja nekamo idem. Ali priuštim si nekad, jer jednostavno nekad trebaš 5 minuta za sebe, tu su još bile i moje obveze kad sam u školu išao, ali svaki trenutak je uglavnom bio proveden s njom." 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPTUŽIO IH DA SU VARALI

Filip napao Karmelu i Tomislava pred svima: 'Moje mišljenje je da vi ne zaslužujete finale'

Play ponuda

Više s weba