Večera za 5 na selu

Maturantica Ana predstavila sastojke za svoju večeru: 'Češnjak mi malo teže pada, ali apsolutno sve volim'

Ana dolazi iz Lukavca, ima niz interesa, a velika želja joj je uskoro upisati Učiteljski fakultet.

RTL.hr
10.05.2023 10:30

Maturantica Ana Merle najmlađa je ovotjedna kandidatkinja, a obilježit će sredinu tjedna u 'Večeri za 5 na selu' . Ugostit će protukandidate kojima će predstaviti svoje vještine, u koje, nježnim godinama unatoč, Anini kolege iz emisije nimalo ne sumnjaju.

Svestrana gimnazijalka u slobodno vrijeme bavi se slikanjem, rukotvorinama, heklanjem, sportom, teretanom, karateom, filozofijom, politikom, a tu su i umjetnost, književnost, humanitarne akcije i različite druge inicijative. Za sebe kaže da je komunikativna, brižna, kreativna, vedra, nasmijana, mudra i osjećajna. Omiljeno jelo su joj chimichange i preferira meksičku kuhinju.

Večera za 5 na selu - Ana Mrle

Ana smatra da dobro kuha i da ima šanse za pobjedu, a svoju večeru za pobjedu odlučila je spraviti od zanimljivih sastojaka - piletine, češnjaka, junetine, mrkve, poriluka, pistacija i jagoda. "Češnjak mi malo teže pada, ali apsolutno sve volim", poručio je Dean. "Najviše se veselim junetini, iskreno me zanima što bi to moglo biti", dodala je Gordana. "Volim raditi juhu od poriluka, jagode obožavam", zaključio je Mario komentiranje namirnica.

'Večeru za 5 na selu' možete gledati svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u, a emisiju možete gledati i na PLAYU .