Play ponuda
Play ponuda
hoće li prijeći u vodstvo?

Maura strah da neće biti mesa, a Milena ne voli čokoladu! Mirna planira poslužiti izrazito zdravu večeru

Mirna Međimorec današnja je domaćica 'Večere za 5 na selu'. Na popisu njezinih namirnica našli su se čokolada, kozice, lješnjaci i rukola

Image
RTL.hr/ 15.2.2023. u 10:30
Play ponuda

Riječanka Mirna Međimorec današnja je domaćica u 'Večeri za 5 na selu'. Nakon što je Tajana Saldom prešla u ovotjedno vodstvo, ostaje vidjeti hoće li je Mirna brojem bodova nadmašiti. Pred njezinim protukandidatima je, u svakom slučaju, nutricionistički balansirana večera budući da je svestrana Mirna po zanimanju farmaceutkinja, nutricionistica, maserka i kozmetičarka te je i laser akupunkturolog te se bavi nekirurškim pomlađivanjem.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi promovirala zdrav način života. Hrana i sport su, kaže, najvažniji u njezinom životu. Vrlo brzo postalo je jasno da će Mirna poslužiti čisto zdravlje - kozice, čokoladu, avokado, lješnjake i rukolu. "Ovi sastojci mi se čine dosta zdravi i prirodni, upravo što bi moglo biti u stilu Mirne", komentirao je Mauro. Izrazio je tek strah da u Mirninom jelovniku neće biti mesa.

"Kozice su pun pogodak", dodala je Milena. "Čokoladu ne volim, ali ćemo pretrpjeti", dodala je. Rahela i Tajana otkrile su tek da im se s popisa namirnica sve sviđa!

Hoće li vesela Mirna uspjeti prijeći u ovotjedno vodstvo, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
A FINALE JE PRED VRATIMA...

Parovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show!

Play ponuda

Više s weba