Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Medicinska sestra Olgica odat će počast rodnoj zemlji: 'Sastojci su mi super, moglo bi biti nešto fino'

Olgica Koren iz Novog Marofa odat će počast svojoj BiH, ali i zagorskoj kuhinji.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 22.5.2023. u 10:30
Play ponuda

Varaždinski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorit će medicinska sestra Olgica Koren. 34-godišnjakinja živi sa svojim suprugom, dvoje djece i psom u naselju Remetinec u sastavu Novog Marofa. Slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu ili se bavi nekom fizičkom aktivnošću. Za sebe kaže da je vedra i vesela osoba koja u 'Večeru za 5 na selu' dolazi na nagovor sina koji bi želio vidjeti kako mama kuha pred kamerama, a i sama Olgica otkriva da je jako znatiželjna pa je zanima kako će to sve ispasti. Preferira talijansku kuhinju, a omiljeno jelo joj je sarma.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Iako je obožavateljica talijanske kuhinje, Olgica će u kuhinji odati počast Bosni i Hercegovini - zemlji u kojoj je rođena. Usto, bit će i zagorske kuhinje, posvećene kraju u kojem živi danas. Olgica je na popis svojih sastojaka stoga uvrstila krumpir, junetinu, palentu, jaja, brašno i čokoladu. "Sastojci su mi super, moglo bi biti nešto fino", rekla je Vesna. "Volim sve jesti, vidim ima mesa, palenta mi odgovara", komentirala je, pak, umirovljenica Marina, a bagerist Alen poručio je da mu se najviše sviđaju junetina i čokolada.

Nitko se nije namrštio na Olgicu i njezine sastojke, a hoće li zaista njezina večera proći tako dobro, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' na RTL-u od 20.15 sati. Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba