Večera za 5 na selu

Melisa iz 'Večere za 5 na selu' za RTL.hr: 'Silvija i Irena su kalkulirale. Da, voljela bih biti...

Svojom iskrenošću i neposrednošću osvojila je gledatelje, a u intervjuu za RTL.hr otkrila je planira li zaista pokrenuti influencersku karijeru!

RTL.hr
11.09.2022 19:00

Melisa Muratović dolazi iz Zagreba i po zanimanju je njegovateljica. Za sebe kaže da je komunikativna, vesela i dobra osoba koja u slobodno vrijeme voli boraviti u prirodi, voziti bicikl i kuhati.

Volim spavati, volim ležati, volim sve što vole i normalni ljudi. Pa tko danas nije lijen?! Pogotovo u ovo današnje vrijeme, kad čovjek doslovce izgubi volju za životom. Ponekad čovjek jednostavno mora biti ljenjivac i bolje mu je tako nekad", iskreno je tijekom emisije rekla Melisa te dodala: Radila sam kao njegovateljica, završila sam tu školu, odnosno, tečaj. Nakon toga više se ni s čim nisam željela baviti zato što me to potpuno psihički deprimiralo jer to nije posao za curu mojih godina. Htjela bih se školovati za wellness terapeuta, to mi je jedna od želja. Trebala sam to završiti, ali nisam mogla zbog financijskih mogućnosti. Kao osoba sam u redu - što na umu to na drumu, to je ono što mogu reći o sebi."

A više o sebi, 'Večeri za 5 na selu' te planovima za budućnost otkrila je u intervjuu za RTL.hr !

Pročitajte još
Melisa iz 'Večere za 5 na selu' iskreno: 'Nemam prijatelja. Moj je najveći prijatelj moj dečko i ja sama...

Kako si se odlučila prijaviti u 'Večeru za 5 na selu'?

Dečko me prijavio i ja sam to objeručke prihvatila jer sam svjesna da znam kuhati.

Kako su te prihvatili ostali kandidati?

Što se tiče kandidata, jedino su me Miro i Barbara prihvatili, a Silvija i Irena nisu zbog konkurencije. Mlada sam i iskrena cura za koju misle da nema dovoljno iskustva i da sam kalkulirala zbog neke pobjede, ali to nije istina. Jedino tko je kalkulirao su njih dvije.

Jesi li ostala s njima u kontaktu?

Ni s kim od njih nisam ostala u kontaktu jer da je valjalo bi trajalo.

Kod koga ti je na večeri bilo najbolje?

Najbolje mi je bilo na večeri kod Mireka - ne zbog večere, nego zbog njegove osobnosti.

Jesu li ti se ljudi javljali putem društvenih mreža nakon emisije?

Naravno da su mi se javljali s podrškom da sam ja trebala pobijediti zato što sam ja bila najrealnija i hvala im zbog toga.

Rekla si kako bi ti bilo zanimljivo imati karijeru influencerice, je li pojavljivanje na televiziji za tebe možda bio početak tog zvanja?

Voljela bi biti influencerica samo da objavljujem hranu koju volim kuhati da si ljude pripreme ako im se nešto sviđa. Radila bih to u slobodno vrijeme kao hobi.

Kad smo kod zvanja, rekla si kako bi voljela biti wellness terapeutkinja. Zašto baš to zvanje, što te privlači?

Voljela bih da mi netko pruži priliku da radim taj posao zato što volim te stvari. Volim kad nekoga učinim sretnim, volim kad radim nešto što volim. Definitivno bih odabrala to zanimanje jer bih se osjećala sretno, samopouzdano i s guštom bih se ustala iz kreveta i rekla idem raditi bez obzira na to koliko sam možda ponekad neispavana.

Također, rekla si da bi novac od nagrade voljela potrošiti na školovanje. Planiraš li to i ostvariti u doglednoj budućnosti?

Kad bude bilo novaca, valjda ću si to moći priuštiti.

U emisiji si otvoreno progovorila o predrasudama s kojima se susrećeš, ali i tome da nemaš prijatelja te da je tvoj dečko tvoj jedini prijatelj. Kako ste se upoznali, zbog čega ste se zaljubili jedno u drugo?

Upoznali smo se na partyju, on mi je podrška, naravno, ali zaboravila sam spomenuti mamu i tatu, koji su bili uz mene i hvala im na podršci. Sama sam sebi najbolji prijatelj, a drugi po redu je moj dečko.

Koji su tvoji planovi nakon 'Večere za 5 na selu'?

Ići dalje i prijaviti se u neki novi show jer bez mene nema vajde!

A tko su novi kandidati 'Večere za 5 na selu' otkrijte već u ponedjeljak u 20.15 na RTL-u!