Antonio Lisak ima 33 godine te dolazi iz Donje Stubice. Po zanimanju je keramičar te ima vlastitu firmu, a ističe kako mu je jako bitan uspjeh, kako u poslu, tako i u privatnom životu. U slobodno se vrijeme bavi se lovom i, naravno, kuhanjem.
Uz to, uzgaja povrće za svoje domaćinstvo te se brine o životinjama koje ima na svom imanju, poput konja, jelena, ovaca i kokoši. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se jer voli kuhati, ali i zbog zabave i druženja s ostalim kandidatima. Ljubitelj je zagorske kuhinje pa gosti od njega mogu očekivati tradicionalna jela njegova kraja. Ne skriva da mu je pobjeda važna jer ističe kako voli pobjeđivati, pa će se potruditi da u tome i uspije.
Za glavno jelo stoga je Antonio, drugi ovotjedni dfomaćin, poslužio peku od svinjetine, teletine i veprovine uz krumpir, povrće i gljive. Jurica je prvi put probao veprovinu i svidjela mu se. Bilo mi je super iako mi je jedno meso bilo malo suho", dodao je Jurica, a Mira zaključila: Bilo je vrhunskog okusa, jako su se lijepo proželi mirisi i okusi povrća s mesom su stopili, bilo je jako ukusno."
Po gledajte video!