Play ponuda
Play ponuda
TKO TU KOGA?

Mia: 'Sorry, stara moja, život je bolan, u ljubavi i ratu nema oprosta'

Čim su gosti počeli pristizati kod Snježane na večeru, Mia se našla pomalo uvrijeđenom. Naime, Franjo je po zagorski rekao da je došao 'z Mijom', no ona je shvatila da ju je nazvao zmijom, a ni ostatak večeri nisu razgovarali u ljepšem tonu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 5.7.2019. u 15:00
Play ponuda

„To što me Franjo nazvao bilo je veoma simpatično, no pogriješio je jednu stvar - zmija ima u sebi 'j', a ja sam Mia bez 'j'. Dakle, njegovi komentari večeras kroz jedno uho unutra kroz drugo van“, rekla je najmlađa natjecateljica ovoga tjedna, koja je bila prilično neraspoložena cijelu večer.

„Mia je jedna mlada, lijepa i zgodna djevojka, koja je puna ambicija, ali nažalost ima preveliko mišljenje o sebi“, rekao je Franjo, a s njim se složila i Danijela. No Miju je najviše naljutilo što Franjo ne prestaje pričati.

Naposljetku je i Snježana dala svoj sud o Miji. „Mislim da ona nije za takav show zato što je dosta izbirljiva u hrani. Ako si prvi dan pričala da ne jedeš ni masno ni slano, kod nje smo jeli nezačinjenu hranu, onda drugi dan pojede sve masno“, rekla je, no i Mia je imala svoje mišljenje o njoj: „Nije ostavila nikakav poseban dojam na mene.“

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba