Play ponuda
Play ponuda
Više sreće drugi put

Mijina večera zaslužila samo 17 bodova: Na pitanje kakvo je glavno jelo - svi ostali bez komentara!

Iako se mlada poduzetnica jako potrudila kako bi pripremila dobru večeru, gostima ponuđena jela baš i nisu bila po njihovu ukusu, a najviše im je smetalo što hrana nije bila dovoljno začinjena.

Image
rtl.hr/ 2.7.2019. u 22:15
Play ponuda

U utorak navečer kuhalo se u Varaždinu kod uvijek nasmijane Mije Kralj, koja je svojim gostima ponudila zanimljiva tri slijeda. Za predjelo je poslužila jelo naziva Sočne tikvice, što su zapravo bile punjene tikvice sa šunkom, sirom i gljivama zapečene u pećnici. Iako je predjelo izgledalo vrlo primamljivo, gosti su se požalili da je tikvica bila nedovoljno pečena, a jelo nezačinjeno.

Image
Foto:
Image

„Ne mogu reći baš da mi se svidjelo jer je za moj ukus bilo premalo začina; nije bilo ni slano, ni ljuto, a ja to volim“, izjavila je Danijela, a Sanji su, pak, tikvice bila malo presirove.

Mia je za glavno jelo potom poslužila Šareni svijet - zelene rezance s piletinom i paprikama te se gostima pohvalila neobičnom tehnikom pripremanja mesa.

„Meso je rađeno na vodi i pari, polusirovo i poluzamrznuto išlo je direktno na tavu“, objasnila je domaćica večeri koja je uz glavno jelo poslužila i nezačinjenu salatu.

Image
Foto:
Image

Ne koristim ulje ni ocat uopće, a salata je poslužena bez ulja, soli i octa zbog okusa. U salati je rikola, rajčice i paprika te grčki sir koji je dosta slan“, objasnila je Mia, no gosti nisu bili previše zadovoljni, a na pitanje kakvo im je bilo glavno jelo - svi su ostali bez komentara!

Danijeli ponovno nije bilo dovoljno začinjeno, kao ni Sanji koja još ne voli tjesteninu od špinata, a Franji glavno jelo nije bilo po volji jer bi on to svrstao u salate.

Kao šećer na kraju, Mia je napravila domaće okruglice ili knedle te ih poslužila s nadjevom od voća, a nakon deserta uslijedilo je ocjenjivanje. Za Mijinu zanimljivu večeru Danijela je dala ocjenu 5 jer joj hrana nije bila dovoljno začinjena. Sanja joj je također dala ocjenu 5 jer joj je tikvica u predjelu bila pretvrda, a nije joj se svidio špinat u glavnom jelu. Franjo je pohvalio Mijin trud, ali smatra kako još puno toga treba naučiti pa joj je dao nisku trojku. Snježana je njezinu večeru ocijenila četvorkom jer joj je tikvica bila sirova, a knedle pretvrde i tako je Mia zaradila samo 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto:
Image

Sljedeća kuha Danijela, a što će ona pripremiti svojim gostima, pogledajte u srijedu u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba