Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Milka će Slavoncima servirati dalmatinska jela, a na kraju večeri doznat će se pobjednik tjedna!

Stigao je kraj kulinarskog tjedna u Slavonskom Brodu i okolici, a posljednja 'Večera za 5 na selu' održat će se u mjestu Oprisavci, gdje će vesela Dalmatinka svojim delicijama pokušati oduševiti goste. A može li nadmašiti Marina Ćosića – doznat će se večeras!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 9.10.2020. u 10:30
Play ponuda

Milka Đurković već je prvi dan dobila titulu najveće zabavljačice tjedna jer je svojim vedrim duhom oduševila cijelu ekipu. Upravo zbog toga natjecatelji očekuju kako će slavonski tjedan 'Večere za 5 na selu' kod tete Milke završiti u stilu. To znači da se svi nadaju dobroj hrani, veseloj atmosferi i zabavi dok ih domaćica ne potjera kući. 

Simpatična Milka rodom je iz Omiša a kao mlada djevojka napustila je rodni kraj, otišla u Francusku, potom u Kanadu i onda se vratila u Hrvatsku, točnije u Slavonski Brod. Da bi se prisjetila svojih korijena i jela koja pamti iz djetinjstva, svojim će protukandidatima pripremiti pravu dalmatinsku feštu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Malo riskira dalmatinskom večerom usred Slavonije, ali valjda će to ekipa prihvatiti“, komentirao je Marin Šarlija nakon što je vidio Milkin jelovnik.

Može li Milka bodovno nadmašiti Marina Ćosića, koji je trenutno na prvom mjestu sa skupljenih 39 bodova, ili će najmlađi kandidat tjedna ujedno postati i pobjednik – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'VRUĆE IGRICE ISPOD PLAHTE'

Je li ovo prvi sex u Big Brother kući?

Play ponuda

Više s weba